Publisher Description

Këtu keni gjithçka që ju nevojitet të dini rreth iPhone, në një format praktik dixhital. Njihuni me iPhone dhe zbuloni të gjitha gjërat gjërat e mrekullueshme që mund të bëjë ai dhe se si mund t'i bëni ato. Është udhëzuesi përfundimtar për të marrë maksimumin nga telefoni juaj i ri iPhone, direkt nga Apple. Udhëzuesi i përdorimit të iPhone është pjesë thelbësore e çdo biblioteke iBooks.

GENRE
Computing & Internet
RELEASED
2016
13 September
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
337
Pages
PUBLISHER
Louise Humphrey
SIZE
23.6
MB

Customer Reviews

yyyy cov dkyr h ,

Vkf

Rogdog

roland noci ,

landi

landi

Daniel prenga ,

iPhone

iOS 10

More Books by Apple Inc.