Publisher Description

Këtu keni gjithçka që ju nevojitet të dini për iPhone, në një format praktik dixhital. Njihuni me iPhone dhe eksploroni të gjitha gjërat e mahnitshme që mund të bëjë, si dhe si t'i bëni ato. Ky është udhëzuesi përfundimtar për të marrë maksimumin nga telefoni juaj i ri iPhone, direkt nga Apple. Udhëzuesi i përdorimit i iPhone është pjesë thelbësore e çdo biblioteke të iBooks.

GENRE
Computing & Internet
RELEASED
2015
16 September
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
278
Pages
PUBLISHER
Louise Humphrey
SIZE
17.5
MB

Customer Reviews

anndbhijj ,

Arabist

ArabizedArabist

AllahuMuhammad@26202809 ,

Sorry for blindly review just for a bit of favor urges

Lets Clear in a milestone framework but not more than triples !!!

"L e o" ,

Read and you !!

This would help too much :v

More Books by Apple Inc.