Hodale su sa Isusom

    • USD 9.99
    • USD 9.99

Descripción editorial

Nastavak bestselera
Isus i Eseni

Dolores Kenon je terapeut za regresiju prošlih života koja se u radu sa svojim klijentima povremeno susreće sa nekim od istorijskih ličnosti i situacija. U knjizi Hodale su sa Isusom opisuje kako su se dve njene klijentkinje, u prethodnim životima, srele sa Isusom tokom njegove misije u Palestini.

Sadržaj je duboko dirljiv, dajući opipljiv ukus Isusovog prisustva i uticaja, kao i živopisne izveštaje o njegovim aktivnostima, putovanjima, isceljenjima i ličnim razgovorima. Ovo je materijal koji nećete naći u Bibliji. Uključuje scene u Jerusalimskom hramu, posete domovima i kolonijama gubavaca, političke intrige koje vode do raspeća, kao i lična osećanja onih koji ga sretnu. Ovo je pogled insajdera direktno iz Isusovog vremena, duboko u tonovima osećanja i dubokim u implikacijama, dajući osećaj kakve su stvari zaista bile.

Hodale su sa Isusom doprinosi bogatom znanju datom u knjizi Isus i Eseni, jednom od najprodavanijih knjiga Gateway-a. Obe knjige pokazuju duboko osećanje ljubavlju ispunjene moći koju je Isus nosio. Ne morate biti hrišćanin da biste prepoznali i zagrejali njegovu sliku kao živog, posvećenog čoveka, koji radi u teškim vremenima za buđenje i promenu

Istraživanje „dalekog sećanja” Dolores Kenon dodaje novu dimenziju našem razumevanju ključnih likova i vremena tokom tog prosvećenog doba istorije, sa zapanjujućim i dubokim realizmom.

GÉNERO
Salud, mente y cuerpo
PUBLICADO
2022
17 de mayo
IDIOMA
SR
Serbio
EXTENSIÓN
266
Páginas
EDITORIAL
Ozark Mountain Publishing, Inc.
VENTAS
Draft2Digital, LLC
TAMAÑO
1.3
MB

Más libros de Dolores Cannon

2022
2022
2022
2022
2022
2022