Turistmordene Turistmordene

Turistmordene

    • 0,99 €

    • 0,99 €

Beschreibung des Verlags

Når man rejser ud i verden, er man på eventyr. Man er åben, nysgerrig og på udkig efter hvad der er befinder sig om det næste hjørne og over den næste bakketop. Men man er også sårbar. I hvert tilfælde hvis man render ind i en skrupelløs seriemorder.

I dette afsnit af Forbrydelse og Straf handler det om mord på turister. Om hvordan man er særligt udsat og skrøbelig, når man er afsted med den store rygsæk på ryggen. I dette afsnit af Forbrydelse og Straf gransker værterne Lone Theils og Janne Aagaard to spektakulære sager, hvor det netop har været turister, der har været målet for de to seriemordere som afsnittet handler om.

Afsnittet er ikke egnet for børn og sarte sjæle.

Værter: Lone Theils og Janne Aagaard
Tilrettelæggelse: Janne Aagaard
Klip: Andreas Lindinger Saxild
Redaktør: Andreas Lindinger Saxild


Har du altid undret dig over, hvordan efterforskningen af seriemordere foregår? Hvorfor nogle slår ihjel sammen med andre? Og hvordan drabsmænd udvælger deres ofre? Så har vi podcasten til dig. De to erfarne forfattere og krimi-journalister Janne Aagaard og Lone Theils går i kødet på kendte drabssager og dissekerer dem for lytteren. Her får du endelig det
program, du har ventet på: alt om true crime med en stor faglighed og indlevelse.

Lone Theils (f. 1971) er journalist og har blandt andet arbejdet som korrespondent for Politiken. Hun har tidligere været bosat i London i mange år, men bor nu i Danmark, hvor hun arbejder som fuldtidsforfatter og freelancejournalist. Blandt andet er hun kommentator på TV2.

Janne Aagaard (f. 1972) er journalist og forfatter. Hun har blandt andet skrevet over 100 afsnit af Danmarks mest lyttede true crime-podcast Mord i Nord, og 3 sæsoner af serien Mord Down Under. Janne har taget sin master i journalistik og kriminologi på University of Queensland, og i dag bor og arbejder hun i Lissabon.

GENRE
Biografien und Memoiren
ERZÄHLER:IN
JA
Janne Aagaard
SPRACHE
DA
Dänisch
DAUER
00:55
Std. Min.
ERSCHIENEN
2023
15. Mai
VERLAG
Lindhardt og Ringhof
GRÖSSE
49,8
 MB