• 21,99 €

Beschreibung des Verlags

Den ultimative lynguide til anti-inflammatorisk kost - enklere end nogensinde.
Få maksimal sundhed ud af en minimal indsats med denne bog, der gør anti-inflammatorisk kost tilgængelig for alle med en effektiv 4-ugers kickstart.
Anti-inflammatorisk kost er vejen frem, hvis man vil give sin krop ekstra styrke til at tage kampen op mod alt fra gigt og hjerte-kar-sygdomme, eksem og overbelastningsskader til truende virus og bakterier. Interessen for at gøre kroppen maksimalt sund og robust med mad har vokset sig stærk gennem de seneste år, og coronakrisen har i den grad forstærket den.
Ordet 'anti-inflammatorisk' kan godt klinge lidt nørdet, men heldigvis behøver det absolut ikke at være raketvidenskab at forebygge en lang række livsstilssygdomme på én gang ved hjælp af helt almindelig mad, siger forfatterne Martin Kreutzner og Simon Weisdorf. De var også makkerparret bag bestselleren Velsmurt og hører til sværvægterne blandt de anti-inflammatoriske formidlere og rådgivere.
I deres nye bog har de haft som ambition at skrælle alt det svære ved metoden væk og gøre det helt ukompliceret at spise anti-inflammatorisk i en travl hverdag – både for folk, der har haft svært ved at holde sig selv til ilden, og for dem, der ikke har prøvet det før.
Forfatterparret ved nemlig fra deres daglige kontakt med titusindvis af læsere, følgere og klienter, at alt for indviklede og krævende regler ikke holder i længden.
Anti-inflammatorisk topform på 4 uger er bygget op over fire uger, der trin for trin styrker læserens sundhed med masser af konkrete værktøjer:

Nemme opskrift er til alle måltider
Komplette indkøbslister med mad, der kan fås i almindelige supermarkeder
Overskuelige madplaner uden madspild

GENRE
Gesundheit, Körper und Geist
ERSCHIENEN
2020
23. Dezember
SPRACHE
DA
Dänisch
UMFANG
256
Seiten
VERLAG
Politikens Forlag
GRÖSSE
43.7
 MB

Mehr Bücher von Martin Kreutzer & Simon Weisdorf