Beschreibung des Verlags

Gjenezë 1

1 Në fillim Perëndia krijoi qiejt dhe tokën. 2 Toka ishte pa trajtë, e zbrazët dhe errësira mbulonte sipërfaqen e humnerës; dhe Fryma e Perëndisë fluturonte mbi sipërfaqen e ujërave. 3 Pastaj Perëndia tha: "U bëftë drita!". Dhe drita u bë. 4 Dhe Perëndia pa që drita ishte e mirë; dhe Perëndia e ndau dritën nga errësira. 5 Dhe Perëndia e quajti dritën "ditë" dhe errësirën "natë". Kështu erdhi mbrëmja e pastaj erdhi mëngjesi: dita e parë.

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2013
17. September
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
3.129
Seiten
VERLAG
BookRix
GRÖSSE
6,2
 MB

Mehr Bücher von Helfen aus Dank

2013
2013
2013
2013
2013
2013

Kund:innen kauften auch

2013
2012
2013
2011
2016
2016