De Wording van Steve Jobs

    • 9,99 €
    • 9,99 €

Beschreibung des Verlags

In De wording van Steve Jobs wordt afgerekend met het stereotype, eendimensionale beeld van Jobs als opvliegende, zelfzuchtige leider. Diepgravend, gedetailleerd en zich baserend op solide feiten, tonen de auteurs hoe de onbezonnen ondernemer die wordt verstoten uit het bedrijf dat hij zelf oprichtte, uitgroeit tot een visionair leider.

Schlender en Tetzelli vertellen het werkelijke verhaal over Jobs: hoe hij worstelde met zijn tekortkomingen en leerde om zijn sterke eigenschappen maximaal in te zetten. Hun rijke beschrijvingen worden ondersteund door exclusieve verhalen van Jobs’ naasten die voor het eerst meewerken aan een biografie, waardoor een gelaagd, authentiek en compleet portret ontstaat. Ze spraken met Jobs echtgenote, vrienden, collega’s en concurrenten.

En zo wordt duidelijk dat Jobs’ ongeëvenaarde succes op veel meer pijlers rustte dan ‘slechts’ de juiste producten kiezen – zoals iMac, iPod, iPhone, iPad. Juist in zijn latere leven werd hij geduldiger, ontwikkelde hij een zeer hechte band met zijn team die gecombineerd met zijn fameuze, niet aflatende passie, Apple tot een van de meest succesvolle bedrijven ooit maakte.


‘Beste portret ooit. Voor het eerst geheel volledig.’ – Eddy Cue, Hoofd Software Apple

‘Steve Jobs zoals u hem niet kent. Deze biografie toont ook de “zachte kant” van de Apple-oprichter.’ – De Morgen


‘Bevat meer details over de computerindustrie dan Isaacsons biografie.’ – NRC Handelsblad

GENRE
Biografien und Memoiren
ERSCHIENEN
2015
23. Mai
SPRACHE
NL
Niederländisch
UMFANG
412
Seiten
VERLAG
Xander Uitgevers B.V.
GRÖSSE
5,3
 MB

Mehr Bücher von Brent Schlender & Rick Tetzelli

2015
2015
2015
2020
2015
2015