Der krepsene synger

    • 28,99 €
    • 28,99 €

Beschreibung des Verlags

HVOR LENGE KAN HUN BESKYTTE HJERTET SITT? 

Ryktene om «Marsklandsjenta» har hjemsøkt Barkley Cove, en stille småby på kysten av North Carolina. Så da kjekke Chase Andrews blir funnet død høsten 1969, retter lokalbefolkningen øyeblikkelig mistanken mot Kya Clark, den forlatte jenta som bor alene i villmarken. 

Men Kya er ikke slik de tror. Hun er følsom og intelligent, og har overlevd i årevis alene ute i marsklandskapet hun har gjort til sitt hjem. Der har hun funnet vennskap hos måkene og lært om livet av sandens bevegelser. Men det kommer en tid da Kya lengter etter å elske og bli elsket. Da to gutter fra byen blir fengslet av hennes ville skjønnhet, åpner Kya seg for et nytt kapittel i livet, helt til det utenkelige skjer. 

Der krepsene synger er en ode til det naturlige liv, en hjerteskjærende oppvekstroman og en overraskende fortelling om et mulig drap. Owens minner oss om at vi alltid vil være formet av det barnet vi engang var, og at vi alle er offer for de vakre og voldsomme hemmelighetene naturen skjuler. 

DELIA OWENS har hatt stor suksess med sin første roman, og er i tillegg medforfatter på tre internasjonalt bestselgende sakprosabøker om sitt liv som villmarksforsker i Afrika. Hun har en bachelor i zoologi fra universitetet i Georgia og en doktorgrad i dyreatferd fra universitetet i California. Hun har vunnet The John Burroughs Award for Nature Writing og publisert artikler blant annet i Nature , The African Journal of Ecology og International Wildlife. Hun bor i Idaho. Der krepsene synger er hennes første roman.


«Jeg klarer ikke uttrykke i ord hvor mye jeg elsket denne boken! Jeg ville at den aldri skulle ta slutt!» REESE WITHERSPOON

GENRE
Belletristik und Literatur
ERSCHIENEN
2019
2. August
SPRACHE
NB
Bokmål
UMFANG
470
Seiten
VERLAG
Panta forlag as
GRÖSSE
1,3
 MB

Mehr Bücher von Delia Owens

2019
2018
2018
2022
2020
2019

Kund:innen kauften auch