Det brændende brev

    • 10,99 €
    • 10,99 €

Beschreibung des Verlags

En tempofyldt, gribende og intens thriller der leger med vores fundamentale frygt for katastrofer og et, i denne sammenhæng, uhyggeligt spørgsmål: om der er mere mellem himmel og jord?

Det brændende brev er en fortælling om Niklas, hvis verden ødelægges, da han mister sin kone i et flystyrt. Han bliver hjemsøgt af tanken om, at hans kone må have skrevet et brev til ham, i minutterne før sin meningsløse død, og beslutter at jagte disse sidste ord.

Besat, søvnløs og desperat efter information, fører den sorgramte Nikolas’ mere og mere dumdristige søgen efter et efterladt brev, ham dybt ind i gådefuld kriminel underverden. Her er flystyrt almindelige og folks sidste efterladte ord, de 'brændte breve', bortauktioneres på et makabert sort marked.

Da det går op for Niklas, at mystiske dødsfald omkring ham peger mod en mørkere sandhed, er det for sent at vende om.

Pressen skriver: 

››Velskrevet og filmisk thriller, som suser fra det ene dramatiske højdepunkt til det næste. ‹‹
  ?  Lektørudtalelse

››”Det brændende brev” er utrolig velskrevet og indeholder spænding fra første til sidste side. Man kan virkelig føle i sit inderste hvad Niklas må gå igennem… man kommer ikke udenom at Dan T. Sehlberg er en eminent fortæller… Jeg kan absolut godt give mine varmeste anbefalinger til at læse ”Det brændende brev”. ‹‹
*****   ?  Krimiormen

GENRE
Krimis und Thriller
ERSCHIENEN
2019
1. März
SPRACHE
DA
Dänisch
UMFANG
368
Seiten
VERLAG
Gyldendal
GRÖSSE
860,8
 kB

Mehr Bücher von Dan T. Sehlberg

2014
2020
2019
2019
2016
2015