Függésben

Kortárs realista novellák

Zsolt Suba und andere

Beschreibung des Verlags

Figyelmeztetés!A mű 18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Egzisztenciális krízisek, perifériára szorult emberek, személyes tragédiák – sorsok, melyek a maguk nyers valójában megrendítőek, életek, melyek láttán aligha mondható meg, hol húzódik a határ vétkes és áldozat között.
Tizenegy kortárs novella található a kötetben, tíz különböző szerzőtől: mind más aspektusból közelít a függőségekhez, más és más szempontból járja körül azokat. Ajánljuk ezt az antológiát mindenkinek, aki nyitott a valóság azon oldalára is, melynek láttán hajlamosak vagyunk félrefordítani a tekintetünket. Mert a nyomor, a szenvedés itt él velünk, körülöttünk – talán épp csak a lakásunk falának túlsó oldalán.
A kötet célja rávilágítani az emberekre az embertelenségben. Megmutatni, hogy van kiút, a hozzá vezető ösvény megtalálásához azonban mindannyiunkra szükség lehet. Vajon kinyújtjuk a kezünket bajba jutott embertársaink felé?

GENRE
Kultur und Unterhaltung
ERSCHIENEN
2021
15. Oktober
SPRACHE
HU
Ungarisch
UMFANG
185
Seiten
VERLAG
NYUSZI Írói Csoport
GRÖSSE
408,7
 kB

Mehr Bücher von Zsolt Suba, Jen Hazel, Anita Boza, András Jenei, Remy Dalmore, Levente Túri, Zoltan Szeman, Enic Enic, Csaba Szabó, Mária Tiszlavicz & Tarja Kauppinen

2018
2020

Kund:innen kauften auch

2022
2019
2020
2017
2020
2018