Beschreibung des Verlags

Me hixhretin ose emigrimin e të Dërguarit të Allahut (s.a.s.) në Medinë, filloi për Islamin dhe muslimanët një faqe e re dhe një periudhë e re historike. Profeti (s.a.s.) nuk ndodhej në Medinë në pozitën e një emigranti, përkundrazi, ai ishte kryearkitekti, lideri dhe prijësi i një bote më vete, kryetari i shtetit islam të porsangritur, shkurtimisht, gjithçka.

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2011
31. März
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
624
Seiten
VERLAG
Erkam Publications
GRÖSSE
1.4
 MB

Mehr Bücher von Osman Nuri Topbas