• 9,49 €

Beschreibung des Verlags

Cum te-ai simți dacă întreaga ta viață ar fi o minciună? Ce-ai face dacă n-ai ști în cine să ai încredere? Cât de adânc ai săpa ca să descoperi adevărul?

Povestea Emmei și a lui Sutton a ajuns la runda a treia, cu un nou slalom printre indicii și piste false. De data aceasta, în rolul de suspect al zilei se află Thayer, fratele fugar al prietenei lor Madeline. Acesta a dispărut înaintea lui Sutton, și umblă vorba că cei doi erau implicați în niște treburi dubioase. Dar acum Thayer a reapărut – viu și nevătămat! –, iar Emma are o sarcină grea: să-și dea seama dacă el e doar un iubit care suferă, sau un fost iubit care se pregătește să dezvăluie secretul Emmei, punând astfel capăt periculosului ei joc.

Cel de-al treilea capitol din Jocul Minciunii adâncește misterul, în același timp dezvăluind ceva mai mult din amintirile lui Sutton, pe măsură ce Emma descoperă alte și alte indicii. Și devine clar că deși Thayer este marele suspect pe lista Emmei, el reprezintă și marea dragoste a lui Sutton.

Din nou avem de-a face cu o mulțime de drame și mistere ─ de la ciudata legătură între gemene, inimi frânte și secrete tulburătoare, până la farse din Jocul Minciunii, vizite la închisoare, rivalitate între surori, întâlniri romantice pe terenul de tenis, petreceri și probleme de familie.

Pe scurt, SUSPANS și ADRENALINĂ! ADEVĂR SAU MINCIUNĂ?

Pentru cele mai proaspete bârfe, noutăți și secrete, vizitați site-ul lyinggame.alloyentertainment.com.

Serialul de televiziune ce are la bază această serie, produs de Pratt Enterprises, Alloy Entertainment și Warner Horizon Television pentru canalul ABC Family, a lansat cel de-al doilea sezon în Statele Unite pe 8 ianuarie 2013.

GENRE
Science-Fiction und Fantasy
ERSCHIENEN
2016
14. Juni
SPRACHE
RO
Rumänisch
UMFANG
213
Seiten
VERLAG
Leda
GRÖSSE
870,2
 kB