• 6,49 €

Beschreibung des Verlags

Herrasmiesetsivä lentäjäsankarittaren henkivartijana
Isaac Bell saa tehtäväkseen suojella naispilottia, jolla on kannoillaan murhanhimoinen aviomies häikäilemättömine kätyreineen.
Vuonna 1910 ilmailun aikakausi on vasta aluillaan. Lehtimoguli Whiteway tarjoaa suuren palkinnon ensimmäiselle pilotille, joka ylittää Amerikan mantereen alle 50 päivässä. Pelottomalla Josephine Frostilla on täydet mahdollisuudet voittaa kilpa, ellei hänen aviomiehensä päästä häntä päiviltä kesken matkan. Van Dornin etsivätoimisto pestataan suojelemaan lentäjätärtä. Tehtävä ei ole helppo, sillä Harry Frostin lonkerot ulottuvat läpi USA:n alamaailman...
Kilpalento on mestarijännäristi Cusslerin neljäs Isaac Bell seikkailu.
Yhdysvaltalainen Clive Cussler (s. 1931) aloitti menestyksekkään kirjailijanuransa 1960-luvun puolivälissä. Hänen jännitysromaanejaan on käännetty jo ainakin 40 kielelle ja julkaistu yli sadassa maassa. Cussler on tullut tunnetuksi myös meriarkeologian saralla ja klassikkoautojen keräilijänä.
Newyorkilaisen kirjailijaperheen kasvatti Justin Scott on kirjoittanut yli 30 jännitysromaania useilla eri nimimerkeillä, joista tärkein on Paul Garrison. Scott asuu Connecticutissa elokuvaohjaajavaimonsa Amber Edwardsin kanssa.

GENRE
Krimis und Thriller
ERSCHIENEN
2014
14. Oktober
SPRACHE
FI
Finnisch
UMFANG
319
Seiten
VERLAG
WSOY
GRÖSSE
1,1
 MB

Mehr Bücher von Clive Cussler, Justin Scott & Kimmo Paukku