La meva illa La meva illa

La meva illa

    • 6,49 €
    • 6,49 €

Beschreibung des Verlags

@BetaCoqueta, autora de «Saga Valeria», «Saga Silvia», la trilogia «Mi elección» i la bilogia «Horizonte Martina», torna al panorama literari amb una novel·la en la qual treballa des de fa uns quants anys. Una història especial, diferent i arriscada, La meva illa ens parla de límits, de somnis, de remordiments, de canvis i, sobretot, d'amor, molt d'amor.

La Maggie viu en una illa i regenta una casad'hostes...

La Maggie té un hort i gairebé sempre va descalça...

La Maggie no vol recordar per què és allà; fa massa mal...

La Maggie ha renunciat a l'amor iés complicat explicar-ne els motius...

fins que coneix l'Alejandro...

i la calma dóna pas a una tempesta de sensacions...

i a la possibilitat que tal vegada sí que es pot començar un altre cop.

Després d'haver triomfat amb les seves «Saga Valeria», «Saga Silvia», la trilogia «Mi elección» i la bilogia «Horizonte Martina», ElísabetBenavent, també coneguda pels seus fans com @BetaCoqueta, torna a la càrrega amb una història d'amor diferent que reflexiona sobre com tot allò viscut en el passat condiciona molts cops el futur. Una novel·la que ha anat escrivint al llarg dels anys i que aglutina tots els elements que la caracteritzen: frescor, innocència, proximitat, enginy, simpatia i molt d'amor.

Les seves lectores opinen...

«M'encanta com @BetaCoqueta enllaça amb cadascuna de les seves històries i els fa l'ullet; el final d'"Horizonte Martina" és senzillament perfecte 'oletubeta.»

«Tot just he acabat la #sagavaleria. Enyoraré aquests fantàstics personatges! Gràcies per aquestes històries tan reals!»

«Increïble el que és capaç de fer-te sentir @BetaCoqueta amb els seus llibres. N'estic enamorada.»

«Ja l'he acabat, m'ha encantat @BetaCoqueta, però em moro de pena!! Per què em duren tan poc els teus llibres?? En necessito més!!»

«Tot just he acabat amb la Martina i el Pablo... El segon llibre ha estat molt dur de llegir... Em sentia tan identificada... Gràcies per documentar-te tan bé; aquest és el meu preferit juntament amb la "Saga Valeria". Gràcies per les teves històries. Ja n'espero la pròxima!!!»

GENRE
Liebesromane
ERSCHIENEN
2016
2. Juni
SPRACHE
CA
Katalanisch
UMFANG
536
Seiten
VERLAG
ROSA VENTS
GRÖSSE
2,1
 MB

Mehr Bücher von Elísabet Benavent

Esnob Esnob
2024
En los zapatos de Valeria En los zapatos de Valeria
2014
Mi isla Mi isla
2016
Valeria al desnudo Valeria al desnudo
2014
Valeria en el espejo Valeria en el espejo
2014
Un cuento perfecto Un cuento perfecto
2020