Natten du ga meg/Når skjebnen slår til

Passion

    • 8,49 €
    • 8,49 €

Beschreibung des Verlags

Natten du ga meg
Det kunne ikke ha skjedd på et dårligere tidspunkt! Pippa Laingley holder på å starte opp kafé- og cateringfirmaet sitt, og har ikke tid til distraksjoner. Men hun kan ikke motstå den flotte og spennende Cameron Hollingsworth.

Da Pippa oppdager at hun er gravid etter en lidenskapelig kjærlighetsnatt, innser hun at hun må kjempe. Nå må hun hjelpe Cam med å rive ned murene han har bygget for å beskytte seg. Hun må kjempe for å få ham til å våge å gå videre etter tragedien han ble utsatt for mange år tidligere. Og hun må kjempe for sitt ufødte barn …

Når skjebnen slår til
– Vil du bytte plass? Adrienne aner ikke at det lille spørsmålet om bord i flyet snart kommer til å redde livet hennes. Og ikke bare det, det kommer til å gi henne et helt nytt liv.

Intetanende våkner hun opp som Cynthia Dempsey, mediemogulen Will Taylors forlovede. Hun har åpenbart en fantastisk forlovede, et liv i luksus og en flott familie – men hun husker ikke noe av dette! Snart får hun vite at hun har oppført seg dårlig mot sin blivende ektemann, men at hun har forandret seg. Gnisten mellom henne og Will er der fremdeles, men han virker skeptisk til forvandlingen.

Hva kommer til å skje da omgivelsene oppdager at hun faktisk ikke har forandret personlighet – men at hun i virkeligheten er et helt annet menneske?

GENRE
Liebesromane
ERSCHIENEN
2014
3. Januar
SPRACHE
NB
Bokmål
UMFANG
373
Seiten
VERLAG
Harlequin Norge
GRÖSSE
3,7
 MB

Mehr Bücher von Maya Banks & Andrea Laurence

2018
2013
2017
2013
2018
2017

Kund:innen kauften auch

2014
2014
2014