Beschreibung des Verlags

Vdekja është vërtet ngjarje e tmerrshme për çdo individ. Allahu i lartësuar, ka përcaktuar që gjithçka që është e gjallë një ditë do të vdesë. Allahu i lartësuar, ka thënë:

"Gjithçka që është në Tokë është kalimtare, do të mbetet vetëm fytyra e Zoti tënd, Lavdiplotit dhe Fisnikut." (Rrahman 26-27)

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2013
24. Oktober
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
323
Seiten
VERLAG
DawaTools
GRÖSSE
370,7
 kB

Mehr Bücher von Aid el-Karni