Paranoia

    • $7.99

    • $7.99

Publisher Description

Paranoia handlar om den unge och inte alltför ambitiöse Adam Cassidy, som har ett trist kontorsjobb på det stora IT-företaget. Adam får för sig att göra en jättefest för en gammal kollega som ska sluta på lagret och kopierar ett festkoncept som en av cheferna fått som födelsedagsfest. Han använder företagets pengar utan att fråga, men blir upptäckt.
Högste chefen och säkerhetschefen ger honom ett val. Antingen polisanmälan och ett långt fängelsestraff eller att infiltrera konkurrenten och bli företagsspion. Han är lågavlönad och måste betala för sin dementa pappa och väljer det senare.
Han dras allt djupare in i ett högt spel om makt och företagshemligheter och tvingas till nya brottsliga handlingar gång på gång, men får också leva ett lyxliv. När han försöker bryta sig ut börjar den verkliga mardrömmen.

Paranoia är en bästsäljare som rankats som en av de bästa thrillers som skrivits. Som läsare får man ta del av Finders härliga dialoger och fina sidohistorier.
Joseph Finder växte upp olika miljöer (hans första spräk var Farsi) och studerade ryska då han trodde han skulle bli CIA agent. Men ödet ville annorlunda och han är nu en av USAs mest lästa författare.

GENRE
Fiction
NARRATOR
JS
Jesper Salen
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
14:23
hr min
RELEASED
2016
15 November
PUBLISHER
Word Audio Publishing
SIZE
698.9
MB