Voordat hij doodt (Een Mackenzie White-mysterie – Boek 1) Voordat hij doodt (Een Mackenzie White-mysterie – Boek 1)

Voordat hij doodt (Een Mackenzie White-mysterie – Boek 1‪)‬

Publisher Description

Nummer 1 bestseller auteur Blake Pierce komt met een nieuwe spannende mysterieserie.

In de maisvelden van Nebraska wordt een vrouw gevonden, vermoord en vastgebonden aan een paal, het slachtoffer van een gestoorde moordenaar. Het duurt niet lang voordat de politie beseft dat er een seriemoordenaar op pad is, en dat hij pas net is begonnen.

Rechercheur Mackenzie White – jong, stoer en slimmer dan de oudere, chauvinistische mannen van haar lokale politiekorps – wordt met tegenzin ingeschakeld om de misdaad op te lossen. Hoewel de andere agenten het niet graag toegeven, hebben ze haar jonge, briljante geest nodig. Dit heeft ze al ruim bewezen door oude onopgeloste zaken waarin haar collega’s geen stap verder waren gekomen op te lossen. Maar zelfs voor Mackenzie lijkt dit nieuwe geval een onmogelijke raadsel, iets wat zij – en het lokale politiekorps – nog nooit eerder heeft gezien.

Samen met de FBI volgt een intense klopjacht. Mackenzie worstelt met haar eigen duistere verleden, haar mislukte relaties en haar onmiskenbare aantrekkingskracht op de nieuwe FBI-agent, en vecht een inwendige strijd tegen haar eigen demonen. De jacht op de moordenaar brengt haar naar de donkerste hoeken van haar geest. Terwijl ze in de psyche van de moordenaar duikt, geobsedeerd door zijn verwrongen denkwijzen, ontdekt ze dat het Kwaad echt bestaat. Ze hoopt alleen dat het niet te laat zal zijn om zichzelf ervan te bevrijden, omdat haar persoonlijke leven langzaam maar zeker instort.

Naarmate er meer dode lichamen worden gevonden, volgt er een hectische race tegen de klok. De enige oplossing is om hem te vinden voordat hij opnieuw iemand vermoordt.

Een donkere psychologische thriller die het hart van iedere lezer sneller laat kloppen. VOORDAT HIJ DOODT markeert het debuut van een meeslepende nieuwe serie met een geliefd, nieuw personage. Een boek wat niet makkelijk neer te leggen zal zijn!

Boek 2 in de Mackenzie White-serie is nu ook beschikbaar!

Lees ook van Blake Pierce: EENS WEG (een Riley Paige-mysterie – boek 1), een nummer 1 bestseller met meer dan 350 vijfsterren recensies op Amazon!

GENRE
Crime & Thrillers
NARRATOR
SK
Sofie Kramer
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
06:28
hr min
RELEASED
2021
27 January
PUBLISHER
Lukeman Literary Management
SIZE
316.9
MB

Listeners Also Bought

De perfecte echtgenote (Een Jessie Hunt Psychologische Thriller - Boek Een) De perfecte echtgenote (Een Jessie Hunt Psychologische Thriller - Boek Een)
2019
Eens Opgelost (Een Riley Paige kort verhaal) Eens Opgelost (Een Riley Paige kort verhaal)
2019
Eens Gepakt (een Riley Paige Mysterie--Boek #2) Eens Gepakt (een Riley Paige Mysterie--Boek #2)
2019
Murder in the Manor (A Lacey Doyle Cozy Mystery—Book 1) Murder in the Manor (A Lacey Doyle Cozy Mystery—Book 1)
2019
For Now and Forever (The Inn at Sunset Harbor—Book 1) For Now and Forever (The Inn at Sunset Harbor—Book 1)
2022
Een Troon Voor Zusters (Boek Een) Een Troon Voor Zusters (Boek Een)
2019