• $17.99

Publisher Description

Az Aminek álmodom teljesen egyedi könyv, amely betekintést nyújt David Lynch életébe és alkotásaiba a szerző saját szavain, vallomásain, filmes nyelvén, valamint a legközelebbi munkatársai, barátai és családtagjai nyilatkozatain keresztül.

Ez a könyv egyszerre életrajz és memoár: David Lynch először nyílik meg, hogy elbeszélje életét, amelynek során mindig az volt a legfontosabb számára, hogy kifejezésre juttassa látomásait; és amelynek során szívfájdalmak és vívódások közepette vitte sikerre váratlan és beskatulyázhatatlan művészeti projektjeit. Lynch lírai, közvetlenül és kötetlenül megfogalmazott bekezdésekben tárja fel élményeit, amelyek életrajzi szakaszokkal váltakoznak - ez utóbbiakat a filmrendező közeli munkatársa, Kristine McKenna írta, miután száznál is több új interjút készített: alanyai a megdöbbentően nyílt exfeleségek, rokonok, színészek, ügynökök, zenészek és más munkatársak voltak, akik saját nézőpontjukból mesélték el, hogyan látták az eseményeket.


Az Aminek álmodom mérföldkő, egy kötet, amely bemutatja korunk legrejtélyesebb, meghökkentően eredeti művészének életét és gondolkodásmódját, miközben sorra ismerjük meg a

Radírfej,

Az elefántember,

a Dűne,

a Kék bársony,

a Veszett a világ,

a Twin Peaks,

a Twin Peaks: Tűz, jöjj velem!

a Lost Highway - Útvesztőben,

a Straight Story,

a Mulholland Drive - A sötétség útja,

az INLAND EMPIRE,

és a Twin Peaks: A visszatérés,

titkait, és a művek hátterében rejlő történeteket.

GENRE
Arts & Entertainment
RELEASED
2018
12 November
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
672
Pages
PUBLISHER
Athenaeum
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
8
MB

More Books by David Lynch & Kristine McKenna

2018
2021
2019
2018
2018
2018