• $9.99

Publisher Description

O carte revoluționară – C*m îți influențează tiparele lui unice felul în care gândești, simți și trăiești și c*m le poți schimba

Această carte revoluționară, scrisă de un pionier în domeniul neuroștiinței, reprezintă o contribuție importantă la înțelegerea emoțiilor noastre – de ce fiecare dintre noi răspunde atât de diferit la evenimentele din viața sa și ce putem face pentru a schimba și a ne îmbunătăți viața emoțională. Dacă ar fi să credem ce spun cele mai multe cărți de dezvoltare personală, ar trebui să presupunem, probabil, că toți suntem afectați în același mod de evenimente precum durerea sau faptul de a ne îndrăgosti sau de a fi părăsiți, și că un singur proces ne poate ajuta să facem față cu succes acestor evenimente. După 30 de ani de studiu al chimiei creierului, Davidson ne arată exact de ce și în ce fel suntem toți atât de diferiți. La fel c*m avem propriul ADN, tot astfel fiecare dintre noi are propriul său Stil Emoțional, care, în concepția sa, are șase dimensiuni: stilul Atenției, stilul Perspectivei, stilul Rezilienței, stilul Conștiinței de Sine, stilul Sensibilității la Context și stilul Intuiției Sociale. Ajutându-ne să ne recunoaștem propriul Stil Emoțional, Davidson ne arată modul în care tiparele noastre cerebrale ne pot schimba viața și, prin experimentele sale fascinante, ce putem face pentru a îmbunătăți răspunsurile noastre emoționale prin, de exemplu, meditație.

Aprofundând felul în care înțelegem legătura minte–corp – precum și boli c*m ar fi autismul și depresia –, Davidson trece dincolo de psihologia dominantă și de neuroștiință și ne învață c*m să atingem starea de bine și să avem o viață împlinită.

GENRE
Body, Mind & Spirit
RELEASED
2016
14 June
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
413
Pages
PUBLISHER
Litera Media Group
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
2.2
MB

More Books by Richard J. Davidson & Begley, Sharon