Døden går til fremvisning

    • $35.99
    • $35.99

Publisher Description

Da stjerneejendomsmægleren Jessie Anderson findes myrdet i forbindelse med en fremvisning af et hus på Østerlen, bliver den kantede og let ubehøvlede politikommissær Peter Vinston involveret i efterforskningen, selv om han egentlig bare er på besøg i området. Til hjælp får han den lokale politibetjent Tove Esping, uerfaren, men ambitiøs og opvakt. Bag havernes hække i det idylliske skånske landskab lurer en morder. Spørgsmålet er bare hvem.


DØDEN GÅR TIL FREMVISNING er første del af Mordene på Østerlen, Anders de la Motte og Måns Nilssons serie af puslespilskrimier, der er fyldt med excentriske karakterer og skønne miljøer – og med grum og pludselig død.


Anders de la Motte (f. 1971) er tidligere politimand. Han er især kendt for de psykologiske krimier i Skånekvartetten, hvor han ser nærmere på den tid og det sted, han voksede op. Nu prøver han for første gang at skrive sammen med en anden forfatter, nemlig Måns Nilsson (f. 1977) manuskriptforfatter, tv-vært, børnebogsforfatter og komiker. Sammen har de to skrevet en fornøjelig puslespilskrimi om ferieparadiset Østerlen.

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2022
16 June
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
400
Pages
PUBLISHER
Forlaget Modtryk
SELLER
eBokNorden
SIZE
2.9
MB

More Books by Anders de la Motte & Måns Nilsson

2013
2013
2013
2020
2021
2015