• $1.99

Publisher Description

Zhurma e zymtë e ujqërve anon nëpër ajër ndërsa i riu arrin në kështjellë. Kur takon Drakula, ai sheh se njeriu është i zbehtë, i varfër dhe i çuditshëm. Harkeri bëhet më i shqetësuar kur, pasi Harkeri e prenë veten gjatë rruajtjes, Drakula u përplas në fyt. Menjëherë pas, Harkeri është i joshur nga tre vampir femra, nga të cilët mezi shpëton. Më pas mëson sekretin e Drakulës: se ai është një vampir dhe mbijeton duke pirë gjakun e njeriut.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2019
26 May
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
300
Pages
PUBLISHER
Classic Translations
SELLER
Ingram DV LLC
SIZE
1.2
MB

More Books by Bram Stoker