• $12.99

Publisher Description

F****d Up Friends er anden bog i serien Kys, sved og rock'n'roll. The Killing Lies har indspillet deres første single. De er begyndt at få fans, og F****d Up Friends bliver spillet i radioen. Pludselig vil to pladeselskaber måske gerne udgive deres album. Det er svært at vælge. Og Ditte aner stadig ikke, hvad der skal ske med hende og Emil.

 

Uddrag fra bogen:                                                                                                                                                                                                                 Vi glor på hinanden. Emil ser ud, som om han vil have mig til at svare. Men jeg er stum. Det her havde jeg ikke set komme.

Mega er et rigtig stort, internationalt pladeselskab. At de måske skulle have kik på os lyder enormt langt ude.


Læs også de andre bøger i serien:                                                                                                                                                                                                      Bd 1: The Killing Lies                                                                                                                                                                                                                             Bd. 3: Flying High

GENRE
Young Adults
RELEASED
2013
27 February
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
136
Pages
PUBLISHER
Rosinante&Co
SELLER
Rosinante & Co. AS
SIZE
1.6
MB

More Books by Caroline Ørsum & Jakob Kragh

Other Books in This Series