• $10.99

Publisher Description

Kurtisaanien elämää 1900-luvun alun Shanghaissa

Ylelliset kurtisaanitalot olivat liike-elämän keskuksia 1900-luvun alun Shanghaissa. Kolmen sukupolven naisten elämä kietoutuu talojen ympärille.

Shanghain rikkaat liikemiehet ja tärkeimmät hallintovirkailijat tapasivat toisiaan kurtisaanitaloissa, joissa hoideltiin kauppoja ja suhteita. Tätä murenevaa maailmaa naisten näkökulmasta valottaa Amy Tanin epookkiromaani.Raskaana oleva amerikkalaistyttö Lucia Minturn karkaa kiinalaisen taiteilijan perään. Amerikassa vapaamielisenä esiintynyt mies on Shanghaissa kuitenkin suvun ja tradition kahlitsema. Lucian on elätettävä itsensä ja tyttärensä, ja kurtisaanitalo tarjoaa ainoan mahdollisuuden.

Amy Tan on amerikkalainen kirjailija joka julkaisi ensimmäisen kiinalaissyntyisistä äideistä ja tyttäristä kertovan romaaninsa Ilon ja onnen tarinoita 1992. Ihmeiden laaksoa Amy Tan alkoi kirjoittaa nähtyään vanhoja valokuvia Shanghain kurtisaaneista. Hän huomasi yhtäläisyyksiä oman isoäitinsä nuoruudenkuviin, ja tajusi että oli taustatyötä tehdessään törmännyt perheensä salaisuuteen.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2014
22 September
LANGUAGE
FI
Finnish
LENGTH
673
Pages
PUBLISHER
WSOY
SELLER
Werner Saderstram Ltd
SIZE
1.7
MB

More Books by Amy Tan & Hanna Tarkka