• $14.99

Publisher Description

Denne ordbog indeholder mere end 3000 kantonesiske ord og sætninger, som er grupperet efter emne for at gøre det lettere for dig at vælge, hvad du vil lære først. Derudover indeholder anden halvdel af bogen to indeksafsnit, der kan bruges som basisordbøger til at slå ord op på et af de to sprog. De tre dele gør tilsammen bogen til en fremragende ressource for studerende på alle niveauer.

Hvordan bruger man denne bog med kantonesiske ordforråd?
Er du ikke sikker på, hvor du skal begynde? Vi foreslår, at du først gennemgår kapitlerne om verberne, adjektiverne og sætningerne i første del af bogen. Dette vil give dig et godt grundlag for yderligere studier og allerede nok kantonesisk ordforråd til basal kommunikation. Ordbøgerne i anden halvdel af bogen kan bruges, når det er nødvendigt at slå ord op, du hører på gaden, kantonesiske ord, du ønsker at kende oversættelsen til, eller blot for at lære nogle nye ord i alfabetisk rækkefølge.

En sidste bemærkning:
Ordforrådsbøger har eksisteret i hundredvis af år, og som med så mange ting, der har eksisteret i lang tid, er de måske ikke særligt moderigtige og lidt kedelige, men de fungerer normalt rigtig godt. Sammen med delene i basisordbogen i kantonesisk er denne bog med kantonesisk ordforråd en fantastisk ressource til at støtte dig gennem hele læringsprocessen, og den er særligt praktisk på de tidspunkter, hvor der ikke er internet til at slå ord og sætninger op med.

GENRE
Reference
RELEASED
2017
10 April
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
124
Pages
PUBLISHER
Pinhok Languages
SELLER
Smashwords, Inc.
SIZE
598
KB

More Books by Pinhok Languages