Leer Ukelele Spelen - Beginners lesboek Leer Ukelele Spelen - Beginners lesboek

Leer Ukelele Spelen - Beginners lesboek

    • $14.99
    • $14.99

Publisher Description

Altijd al een instrument willen bespelen?
Maar kwam het er nooit van en behoorde je altijd tot de groep mensen die muziek beluisterde in plaats van het zelf maakte? Of wilde je altijd al Somewhere over the rainbow op een ukelele spelen en je op Hawaii wanen? Ukulele spelen kan iedereen! Het is makkelijker dan gitaarspelen. Je hebt maar vier snaren in plaats van 6 en het instrumentje is zo klein dat je hem overal mee naar toe kan nemen om te oefenen. 

Ukelele spelen is makkelijk!
In het boek leggen we je stap voor stap uit hoe je, van absolute beginner die nog nooit een instrument heeft aangeraakt en geen noten kan lezen, ukulele kunt spelen. Voorkennis is niet nodig. Aan de hand van afbeeldingen en illustraties laten we je zien wat je moet doen om zelf te kunnen spelen. Binnen een paar dagen kun je zelf je ukulele stemmen, weet je precies wat alle onderdelen van de ukulele zijn én het belangrijkste kun je je eerste liedje spelen. Je moet er natuurlijk wel een paar uurtjes voor uit trekken, maar dan heb je gelijk resultaat. 

Verras vrienden en familie met je ukelele
Wacht niet langer en ook jij kunt je binnenkort onder het selecte gezelschap van echte muzikanten scharen! Ook als je nog geen ukulele hebt, helpen we je de juiste ukulele te vinden en geven we tips hoe je hem zo voordelig mogelijk kunt aanschaffen, waar je op moet letten bij aanschaf en welke accessoires je nodig hebt.

Handig naslagwerk altijd bij de hand
Dit e-book bevat ook een handig overzicht met meer dan 70 van de meest gebruikte akkoorden met vingerzetting. Hiermee kun je vrijwel elk liedje spelen.
Tevens leer je in dit boek hoe je elk liedje kunt spelen aan de hand van akkoorden, hoe je zelf blues kunt spelen op de ukelele en hoe je zelfs kunt soleren en improviseren. Wacht dus niet langer en begin gelijk met oefenen!

GENRE
Arts & Entertainment
RELEASED
2020
14 August
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
68
Pages
PUBLISHER
Klenco
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
4.3
MB

More Books by E. Kluitenberg

Piano Chords Book Piano Chords Book
2017
Guitar Chord Book Guitar Chord Book
2017
Het Ukelele Akkoorden Boek Het Ukelele Akkoorden Boek
2020
Learn to Play Guitar Learn to Play Guitar
2017
Het Linkshandige Gitaar Akkoorden Boek Het Linkshandige Gitaar Akkoorden Boek
2017
Het Gitaar Akkoorden Boek Het Gitaar Akkoorden Boek
2017