• $5.99

Publisher Description

Frank și April Wheeler s-au considerat întotdeauna un cuplu deosebit, dar, după ce au adus pe lume doi copii, au ajuns să se împace cu o existență convențională într-o suburbie din Connecticut. Tânjind după o viață mai puțin mărginită, April îl convinge pe Frank să se mute cu familia la Paris, dar, încet-încet, planurile și, odată cu ele, căsnicia celor doi iau o turnură tragică.

„Un studiu remarcabil pe o temă tipic americană, aceea a individului devenit «prizonier al propriei vieți», o realizare cu adevărat impresionantă. [Revolutionary Road] spune cu sensibilitate, cu vigoare și cu o conștiință acută a complexității și ambiguității umanului o poveste mișcătoare și fascinantă.“ – The Atlantic Monthly

Romanul Revolutionary Road a fost ecranizat de regizorul Sam Mendes într-un film cu Leonardo DiCaprio și Kate Winslet în rolurile principale. Pelicula a fost nominalizată la premiile Oscar, Globul de Aur și BAFTA.

Clasici moderni Litera pune laolaltă scriitori moderni ale căror opere au devenit deja repere clasice. Cele mai importante, mai provocatoare, mai emoționante, mai revoluționare opere din ultimii 125 de ani – cărți care vor continua să fie citite de la o generație la alta.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2016
10 May
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
304
Pages
PUBLISHER
Litera Media Group
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
2
MB

More Books by Richard Yates

2010
2010
2011
2022
2022
2020