• $6.99

Publisher Description

Fiecare dintre noi are probleme, neajunsuri, deceptii in dragoste, probleme de sanatate, sau visuri mărețe. Toți ne dorim împlinire sufleteasca, financiara, familială si spirituală dar prea putini se roaga lui Dumnezeu pentru acesta. Totuși, sunt prea puțini cei care ajung ca visul sau dorinta lor sa se indeplineasca, iar singura diferenta intre cei carora li se indeplinesc si cei carora nu li se indeplinesc dorintele, este rugaciunea, comunicarea cu Dumnezeu. Această carte conține sinteza a celor mai puternice rugaciuni, adunate din toată lumea, rugaciuni crestin-ortodoxe, organizate tematic pe subiecte. In aceasta carte, vei găsi acele rugaciuni care te vor ajuta să obții tot ce îți propui într-un timp relativ scurt. 


Rugaciuni pe care le vei gasi in carte: rugaciuni puternice, rugaciuni de dimineata, rugaciuni de seara, rugaciuni facatoare de minuni, rugaciuni de multumire, rugaciunea de luni, de marti, de miercuri, de joi, de vineri, de sambata, de duminica, rugaciunile saptamanii, rugaciunea parintilor, rugaciunea copiilor, rugaciunea sotilor, rugaciunea in cazul inundatiilor, rugaciuni de izbavire, de alungare a farmecelor, descantecelor, vrajilor, rugaciunea de ajutor, rugaciuni pentru sanatate, crezul, rugaciunea lui Arsenie Boca, rugaciuni miraculoase, rugaciuni inaintea unui examen, rugaciuni la intristari, rugaciuni la depresii, vise urate, tulburari ale somnului, etc.


Rugaciunea se face cu supunere la vointa lui Dumnezeu. Daca un copil isi doreste o sabie ascutita, asta nu inseamna ca i-o vom oferi cadou, s-ar putea rani cu ea, la fel si Domnul, oricat i-am cere si orice i-am cere, nu ne va oferi decat ceea ce este in voia sa, ca astfel sa nu ne faca mai mult rau noua sau semenilor nostri.


Totodata, in aceasta carte, o sa gasiti citate si invataturi ale Parintelui Arsenie Boca - Sfantul Ardealului, Biciul lui Dumnezeu.


Pentru ca rugaciunile sa fie primite si pentru ca Dumnezeu sa ne auda ruga, trebuie ca rugaciunea sa fie insotita de post, evlavie si smerenie. 


Citeste aceasta carte ce contine cele mai puternice rugaciuni, rugaciuni facatoare de minuni si de implinire a dorintelor, rosteste-le zi de zi, iar ceea ce iti doresti ti se va implini.

GENRE
Religion & Spirituality
RELEASED
2016
4 July
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
42
Pages
PUBLISHER
RoClickMag
SELLER
Pacurariu Alexandru
SIZE
45.5
MB

More Books by Mihai Alexandru