• $6.99

Publisher Description

In dit eenvoudige, korte en inspirerend boek, 'Wale Akinwumi en Juddie Passion onthullen de trouw en ongeëvenaarde liefde voor het doel gedreven God, Zijn overvloedige genade en soms genade.

Dit is het waargebeurde verhaal van een jonge man die gezicht kwam te staan ​​met de dood in een fataal auto-ongeluk dat vier mensen het leven gekost, hij stierf twee keer en werd opgevoed door de kracht en de genade van de Heilige Geest. Een man vol ongewone gratie, hij ging de vallei van de schaduw van de dood en vreesde geen kwaad, had zijn schedel gebroken in een geul zes centimeter van de frontale bot van zijn voorhoofd naar de pariëtale bot in de hechting en langs de superieure lijn van zijn hoofd.

De geul op zijn hoofd was ongeveer vier tot vijf centimeter diep en op wonderbaarlijke wijze had geen schade aan zijn hersenen. De open wond had zoveel stukjes gebroken metaal dat hielden de artsen af waarom deze man zouden moeten leven na alles.

Artsen waren geschokt dat deze man nog genoeg bloed dat in zijn aderen had en had geen transfusie voor een operatie na het bloeden voortdurend van de kop voor meer dan vier uur.

Wat kunnen we dan zeggen tegen deze, anders dan dat hij echt een man met een ongewone gratie die werd voor een doel gered door de God van het doel.

GENRE
Body, Mind & Spirit
RELEASED
2012
7 May
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
111
Pages
PUBLISHER
IPromosmedia LLC
SELLER
Smashwords, Inc.
SIZE
129.8
KB

More Books by iPromosmedia LLC