• $9.99

Publisher Description

Răspunsuri ușor de înțeles la cele mai importante și mai dificile întrebări legate de sănătate

Pe cât de accesibil, pe atât de util, Spune-mi adevărul, doctore este ghidul de care avem cu toții nevoie.

Identificând cantitatea uluitoare de informații eronate pe care se bazează multe decizii importante legate de sănătate, doctorul Besser este hotărât să ne spună adevărul. Nu se teme să conteste statutul și interesele din domeniul ocrotirii sănătății ca să ne ofere cunoștințele necesare pentru a prelua controlul asupra propriei noastre sănătăți.

Cartea este organizată în șase categorii importante:
dietă și nutrițieexerciții fizice și fitnessvitamine, suplimente și medicamentecum să vindecăm bolile și rănilecum să ne descurcăm în lumea derutantă a medicineiîntrebări pe care ar trebui să le adresăm medicului.Oare e bine să iau zilnic o aspirină ca să previn o criză de inimă, un accident vascular cerebral sau cancerul?Dacă doctorii cer o mulțime de analize, înseamnă că sunt mai meticuloși?Chiar trebuie să fac exerciții fizice 30 de minute pe zi ca să fiu sănătos?
„Dr. Richard Besser analizează cu profesionalism miturile din medicină, argumentele pro și contra legate de anumite terapii și, de cele mai multe ori, își exprimă fără echivoc poziția față de chestiunile abordate. Adesea, comentariile și sugestiile lui sunt surprinzătoare… Deosebit de utile sunt sfaturile care ne ajută să evităm efectele dăunătoare ale sistemului de ocrotire a sănătății și ale spitalizării.“ – Publishers Weekly

Dr. Richard Besser zdrobește miturile și transformă informațiile prețioase în sfaturi care ne ajută să rezolvăm problemele, fiecare subiect încheindu-se cu o „Concluzie a doctorului“.

GENRE
Body, Mind & Spirit
RELEASED
2016
14 June
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
411
Pages
PUBLISHER
Lifestyle Publishing
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
2.2
MB

Other Books in This Series