Vanhene kuin ruotsalainen

    • $24.99
    • $24.99

Publisher Description

Opettele ikääntymisen taito ajoissa.

Lämminhenkinen ja hauska teos kertoo vinkit hyvään elämään ja ikääntymiseen, sarkasmia unohtamatta.

Magnusson esitteli kirjassaan Mitä jälkeen jää kuolinsiivouksen eli miten hankkiudutaan eroon tarpeettomasta tavarasta ennen kuolemaa. Henkisen ja fyysisen taakan kevennyttyä voi keskittyä elämiseen. Tässä kirjassa Margareta kertoo, mitä mainioita mutta myös hankalia asioita hän on ikääntymisestä oppinut. Hän muistelee varttumistaan Ruotsissa sekä perheensä kanssa ulkomailla vietettyjä vuosia ja antaa vinkkejä vähän hauskempaan ja tyylikkäämpään ikääntymiseen.

Ikääntymisen taidon opettelun voi kuolinsiivouksen tapaan aloittaa milloin tahansa. Kirja käsittelee ikääntymiseen valmistautumista, ikääntymisen merkitystä sekä siihen liittyviä iloja ja suruja. On tärkeä karsia tavaroita jo pelkästään läheistensä säästämiseksi, mutta painavin viesti on, ettei kuolemaa ole syytä pelätä. Käytännönläheinen kirja muistuttaa viisaasti, että joka päivä voi oppia uutta ja nauttia niin tutuista kuin uusistakin kokemuksista.

Margareta Magnusson on 80 ja 100 ikävuoden välillä oleva ruotsalainen taiteilija. Magnussonin esikoiskirja Mitä jälkeen jää – taito tehdä kuolinsiivous on käännetty yli 20 kielelle ja se oli New York Timesin bestseller-listalla pitkään.

GENRE
Body, Mind & Spirit
RELEASED
2023
6 June
LANGUAGE
FI
Finnish
LENGTH
91
Pages
PUBLISHER
Tammi
SELLER
Werner Saderstram Ltd
SIZE
4.5
MB

More Books by Margareta Magnusson, Lauri Sallamo & Heidi Tihveräinen

2017
2023
2017
2017
2023
2022