Moord met een hoger doel (Een Avery Black Mysterie – Boek 1) Moord met een hoger doel (Een Avery Black Mysterie – Boek 1)

Moord met een hoger doel (Een Avery Black Mysterie – Boek 1‪)‬

    • 4.4 • 14 Ratings

Publisher Description

Een bijzonder meeslepend verhaal waarvan je vanaf het eerste hoofdstuk volledig in de ban raakt.”
-- Recensie Midwest Book, Diane Donovan (over Once Gone)

Een nieuwe psychologische thriller van de hand van beststeller auteur #1 Blake Pierce.

Avery Black, moorddetective, is door de hel gegaan. Ooit was ze een top strafpleitster, maar raakte uit de gratie toen ze een briljante Harvard professor ten onrechte vrijpleitte. Toen hij weer moordde, kon Avery enkel schaamtevol toekijken. Ze verloor haar man en dochter en haar leven viel in een klap in duigen.

Langzaam tracht Avery er terug bovenop te komen, dit keer echter aan de andere kant van de balie. Ze werkt zich weer op en wordt moorddetective, tot grote minachting van haar collega’s, die zich nog steeds herinneren wat destijds is gebeurd en dit haar nog steeds niet hebben vergeven.

Wanneer Boston opgeschrikt wordt door een seriemoordenaar die het heeft gemunt op meisjes van elitescholen, moeten zij echter toegeven dat Avery over briljante gaven beschikt en roepen zij haar hulp in. Dit is Avery’s ultieme kans om zichzelf te bewijzen en zo haar schuld uit het verleden af te lossen. Avery zal echter al snel ondervinden dat zij het moet opnemen tegen een moordenaar die even slim is als zij.

In dit psychologische kat en muis spel, slaat de moordenaar ongenadeloos en op mysterieuze wijze toe. In een spannende race tegen de klok krijgt Avery te kampen met een aantal schokkende en onverwachte wendingen die uiteindelijk naar een verrassende climax zullen leiden die zelfs Avery zich niet had kunnen voorstellen.

Deze bloedstollende, duistere psychologische thriller, met een bijzonder populaire Avery in de hoofdrol, zal je tot laat in de nacht wakker houden. Het is de eerste thriller in een nieuwe reeks spannende moordmysteries.

Boek #2 uit de serie Avery Black zal weldra verschijnen.

“Een meesterwerk in het thriller en mysterie genre. Pierce heeft met duidelijk psychologisch inzicht levensechte karakters ontworpen. De lezer kruipt meteen in de huid van de personages en leeft op bijzonder realistische wijze mee met de gebeurtenissen en met de ontwikkelingen die zij doormaken. Een bijzonder spannende verhaallijn en onverwachte wendingen zorgen ervoor dat het boek je tot in de vroege uurtjes wakker zal houden.”

--Recensies Boeken en Films, Roberto Mattos (over Once Gone).

GENRE
Crime & Thrillers
NARRATOR
SH
Sophie Hoeberechts
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
06:43
hr min
RELEASED
2019
4 September
PUBLISHER
Lukeman Literary Management
SIZE
341.3
MB

Listeners Also Bought

Eens Weg (Een Riley Paige Mysterie--Boek #1) Eens Weg (Een Riley Paige Mysterie--Boek #1)
2019
Eens Opgelost (Een Riley Paige kort verhaal) Eens Opgelost (Een Riley Paige kort verhaal)
2019
De perfecte echtgenote (Een Jessie Hunt Psychologische Thriller - Boek Een) De perfecte echtgenote (Een Jessie Hunt Psychologische Thriller - Boek Een)
2019
Voordat hij doodt (Een Mackenzie White-mysterie – Boek 1) Voordat hij doodt (Een Mackenzie White-mysterie – Boek 1)
2021
Een Zoektocht Van Helden (Boek #1 In De Tovenaarsring) Een Zoektocht Van Helden (Boek #1 In De Tovenaarsring)
2019
Een Troon Voor Zusters (Boek Een) Een Troon Voor Zusters (Boek Een)
2019