Sophia's triomf

    • 16,99 €

    • 16,99 €

Publisher Description

Deel 3 van de Kleuren van schoonheid-serie
New York, 1942. Sophia zet samen met de succesvolle Elizabeth Arden een beautyfarm op, maar als dat haar liefdesgeluk in de weg blijkt te staan, begint ze zich af te vragen of dan toch het moment is aangebroken om zelfstandig verder te gaan. Om haar ambities te kunnen verwezenlijken wil ze eerst haar scheikundestudie afmaken. Daarvoor heeft ze geld nodig en ze besluit terug te keren naar haar oude werkgeefster Helena Rubinstein. Deze geeft haar een bijna onmogelijke opdracht, maar Sophia gaat de uitdaging aan.
Haar huwelijk heeft daar echter onder te lijden en Sophia's wereld stort in als haar man zich als vrijwilliger aanmeldt om te vechten aan het front. De oorlog in Europa komt nu akelig dichtbij. Wanneer ze het verschrikkelijke bericht krijgt dat haar man vermist wordt in Frankrijk, besluit Sophia haar plannen om te gooien. Want als ze moet kiezen tussen alles wat ze tot nu toe heeft bereikt en haar grote liefde, is het antwoord snel gegeven.


Pers en boekverkopers
'Je wordt vanzelf meegezogen in dit prachtige romantische drama en voelt de strijd tussen liefde en plicht.' Anja, boekhandel Gianotten Mutsaers, Tilburg
'Dat ze pageturners kan schrijven heeft Corina Bomann ruimschoots bewezen.' Nederlands Dagblad
'Vijf sterren voor deze heerlijke historische roman!' Perfecteburen.nl

GENRE
Romance
NARRATOR
ED
Eva Damen
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
12:58
hr min
RELEASED
2022
21 June
PUBLISHER
Boekerij
SIZE
646.4
MB