Zelfbeheersing [Self-Control]: Zelfcontrole, discipline, doorzettingsvermogen en wilskracht [Self-Control, Discipline, Perseverance and Willpower] (Unabridged) Zelfbeheersing [Self-Control]: Zelfcontrole, discipline, doorzettingsvermogen en wilskracht [Self-Control, Discipline, Perseverance and Willpower] (Unabridged)

Zelfbeheersing [Self-Control]: Zelfcontrole, discipline, doorzettingsvermogen en wilskracht [Self-Control, Discipline, Perseverance and Willpower] (Unabridged‪)‬

    • 2,99 €

    • 2,99 €

Publisher Description

Zelfbeheersing is van onschatbare waarde voor persoonlijke ontwikkeling en succes. Het stelt je in staat om impulsieve reacties te beheersen, waardoor je bewuste keuzes kunt maken in plaats van toe te geven aan onmiddellijke verlangens. Deze eigenschap is cruciaal bij het nastreven van doelen, of het nu gaat om carrière, persoonlijke projecten, of gezondheidsdoelen. Zelfbeheersing biedt de nodige doorzettingsvermogen om consistente stappen te zetten, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Daarnaast draagt zelfbeheersing bij aan effectief stressmanagement. In stressvolle situaties maakt het mogelijk om kalmte te bewaren en doordachte beslissingen te nemen, wat bijdraagt aan emotionele veerkracht. In interpersoonlijke relaties speelt zelfbeheersing een sleutelrol door empathisch te reageren, conflicten te verminderen en gezonde communicatie te bevorderen. Hierdoor ontstaan sterkere en meer bevredigende relaties.

Terwijl directe bevrediging kortstondig plezier biedt, richt zelfbeheersing zich op langdurige voldoening. Het vermogen om te weerstaan aan onmiddellijke beloningen investeert in toekomstig welzijn en geluk. In essentie stelt zelfbeheersing je in staat om bewuste keuzes te maken die in lijn zijn met je waarden en langetermijndoelen. Het cultiveren van zelfbeheersing legt de basis voor een betekenisvol en bevredigend leven.

Please note: This audiobook is in Dutch.

GENRE
Business & Personal Finance
NARRATOR
RvdG
Roy van den Groot
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
00:37
hr min
RELEASED
2024
23 February
PUBLISHER
Hardcore Publish LLC
PRESENTED BY
Audible.com
SIZE
33.6
MB