Agent Nul (Een Agent Nul Spionagethriller—Boek #1‪)‬

    • 3.7 • 10 Ratings

Publisher Description

“Je gaat gewoon niet naar bed tot je klaar bent met AGENT NUL. De auteur heeft een stel geweldige personages gecreëerd, die helemaal uitgewerkt zijn en waar je met plezier over leest. De beschrijving van de actiescenes vervoeren ons naar een realiteit die veel weg heeft van het zitten in een bioscoop met surround-sound en 3D (het zou een fantastische Hollywoodfilm opleveren). Ik kan haast niet wachten op het vervolg.”

--Roberto Mattos, Books and Movie Reviews


In dit langverwachte debuut van een grootse spionage thrillerserie door #1 bestsellerauteur Jack Mars, worden de lezers meegenomen op een actiethriller door Europa. CIA-agent Kent Steele, die gesneuveld werd geacht, wordt achtervolgd door terroristen, door de CIA, en door zijn eigen identiteit terwijl hij het geheim moet ontrafelen van wie er achter hem aan zit, van het doelwit van de terroristen – en van de mooie vrouw die hij in zijn hoofd blijft zien. 


Kent Steele, 38 jaar oud, is een briljante hoogleraar Europese Geschiedenis aan Columbia University. Met zijn twee tienerdochters leidt hij een rustig leven in een buitenwijk van New York. Dat verandert allemaal wanneer er op een late avond op zijn deur wordt geklopt, en hij ontvoerd wordt door drie terroristen – en naar de andere kant van de oceaan wordt gevlogen om in een kelder in Parijs ondervraagd te worden.


Ze zijn ervan overtuigd dat Kent de gevaarlijkste spion is die ooit voor de CIA heeft gewerkt. 


Hij is ervan overtuigd dat ze de verkeerde te pakken hebben.


Hebben ze dat?


Met een samenzwering om hem heen, tegenstanders die net zo slim zijn als hij, en een sluipmoordenaar op zijn hielen, leidt het wilde spel van kat en muis Kent naar een gevaarlijke weg – de weg die misschien terugleidt naar Langley – en de schokkende ontdekking van zijn eigen identiteit.


AGENT NUL is een spionagethriller die je tot diep in de nacht blijft lezen.

 

“Een van de beste thrillers die ik dit jaar heb gelezen.”

--Books and Movie Reviews (over Alles op alles)


Ook verkrijgbaar is Jack Mars’ #1 bestsellende LUKE STONE THRILLERserie (7 boeken), die begint met Alles op alles (Boek #1), a gratis download met meer dan 800 vijfsterrenreviews!

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2020
27 February
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
300
Pages
PUBLISHER
Jack Mars
SIZE
3.3
MB

Customer Reviews

Papoe1 ,

Spannend

Een spannend boek, om in 1 ruk uit te lezen

More Books by Jack Mars

2019
2015
2018
2019
2019
2020

Customers Also Bought

2021
2022
2019
2020
2022
2021