• 23,99 €

Publisher Description

Kiest u voor gemak? Met deze bundel heeft u in één keer alle acht Bouquet-romans (nummers 3352 t/m 3359) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks!

3352 Verleiding in zijde van Penny Jordan
(Machtige rivalen)
Laura is de beste kandidate, dus neemt Vasilii haar aan als zijn assistente, ondanks haar slechte reputatie. En hij is sterk genoeg om de onmiskenbare aantrekkingskracht tussen hen te negeren!

3353 Kussen bij maanlicht van Fiona Harper
Als de modebewuste Coreen tijdens een weekend weg haar jurkjes en pumps thuis moet laten, is ze blij dat Adam haar vergezelt. Wat kan het haar jeugdvriend schelen hoe ze eruitziet?

3354 Onvergetelijke hartstocht van Catherine Spencer
Gabriel weert Eve uit zijn leven omdat hij denkt dat ze hem heeft bedrogen. Hij weet echter niet dat ze hem iets kan schenken waarnaar hij hevig verlangt.

3355 Geraffineerde minnaar van India Grey
(Extra dik)
Drie jaar geleden beleefde Kate een nacht vol passie met Cristiano, en nu herkent hij haar niet! Dat terwijl hun samenzijn niet zonder gevolgen is gebleven

3356 Machteloos in zijn armen van Lynn Raye Harris
Paige weet dat ze ver uit de buurt moet blijven van prins Voronov. Maar of dat lukt

3357 Passie in de woestijn van Lynne Graham
(Oosterse nachten)
Geen seks! Hoe heeft Raja ooit zo stom kunnen zijn die voorwaarde te accepteren, bij zijn gearrangeerde huwelijk met de beeldschone Ruby?

3358 Sprookje onder de mistletoe van Liz Fielding
Zodra Lucy op één stilettohak zijn warenhuis binnen hinkt, besluit miljardair Nathaniel Hart haar zijn allerbeste klantenservice te geven

3359 Rozen en champagne van Helen Brooks
Toen Willow haar cottage kocht, had ze niet gerekend op haar schatrijke, arrogante buurman. Morgan is best aantrekkelijk, maar hij irriteert haar mateloos met zijn betweterige gedrag!

GENRE
Romance
RELEASED
2012
November 6
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
1,008
Pages
PUBLISHER
Harlequin
SIZE
4.3
MB

More Books by Penny Jordan, Fiona Harper, Catherine Spencer, India Grey, Lynn Raye Harris, Lynne Graham, Liz Fielding & Helen Brooks