• 27,99 €

Publisher Description

Kiest u voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heeft u in één keer alle negen Bouquet-romans (nummers 3650 t/m 3658) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks!

3650 GRIEKSE AFLEIDING - Lynn Raye Harris
(Grand Hotel Chatsfield)
Lucilla Chatsfield rakelt zijn verleden op! Christos Giatrakos vindt dat maar niks. Hij zal haar afleiden - met een reis naar Griekenland, waar de zon altijd schijnt en de kussen vurig zijn...

3651 VERLEIDING IN DE ZON - Elizabeth Power
Vera dacht dat ze Damiano D'Amico nooit weer zou zien, en nu moet ze opeens met hem samenwerken. Zal het haar lukken haar grote geheim voor hem verborgen te houden?

3652 ONDRAAGLIJK GENOT - Maya Blake
(Griekse tycoons)
Theo Pantalides wil wraak, en de mooie Inez pas precies bij zijn plannen. Ze zal vast proberen hem te betoveren met haar schoonheid. Maar dat zal hij nooit laten gebeuren!

3653 NOOIT VERGETEN KUS - Carol Marinelli
Als toekomstige sjeik zal Zahid een verstandshuwelijk aan moeten gaan, en hij mag niet meer aan Trinity denken. Waarom wil hij haar dan toch zo graag in zijn buurt hebben?

3654 ACHTER GESLOTEN DEUREN
(Chatsfield-verhalenbundel)
Susan Stephens, Michelle Conder, Caitlin Crews, Dani Collins en Abby Green nemen u in vijf korte verhalen mee naar vijf luxesuites in het Grand Hotel Chatsfield. Suites waar opwindende dingen gebeuren...

3655 KNAP EN ARROGANT - Jennifer Hayward
Bailey zal haar baas, tycoon Jared Stone, helpen bij het sluiten van zijn megadeal. Maar verder zal ze ver uit zijn buurt blijven. Echt waar, dat lukt best!

3656 AVOND IN ATHENE - Lynne Graham
Giorgios Letsos eist dat Billie bij hem terugkomt. Hoewel ze nog steeds naar de knappe Griek verlangt, weet ze dat het beter is hem te negeren. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

3657 EEN BRUID VOOR DE SULTAN - Sarah Morgan
(Woestijngeheimen)
Weddingplanner Avery moet de bruiloft regelen van sultan Malik. En nu is de bruid opeens verdwenen!

3658 LIST OF LIEFDE? - Tara Pammi
Miljardair Nathaniel Ramirez wil Riya liever nooit meer zien, maar nu moet hij toch naar haar toe om te voorkomen dat hij zijn familielandgoed verliest. Kan hij zijn gevaarlijke verlangen naar bedwingen?

GENRE
Romance
RELEASED
2015
11 August
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
1,143
Pages
PUBLISHER
Harlequin
SIZE
5.6
MB

More Books by Lynn Raye Harris, Elizabeth Power, Maya Blake & Carole Marinelli

2013
2020
2016
2015
2021
2013