• 23,99 €

Publisher Description

Kies je voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heb je in één keer alle acht Bouquet-romans (nummers 3981 t/m 3988) van de maand in handen. Zo kun je lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van jouw favoriete reeks!

3981 PASSIEVOLLE PRINS - Lynne Graham
(Kus uit miljarden)
Prins Vitale Castiglione geeft de mooie Jazz Dickens bijles hofetiquette. Met onverwachte gevolgen!

3982 KNAP, DONKER EN GEVAARLIJK - Caitlin Crews
Eleanors nieuwe baan als nanny is goedbetaald. Maar ze moet wel werken voor Hugo, de hertog van Grovesmoor, de beruchtste playboy van Engeland!

3983 TROUW AAN DE GRIEK - Julia James
Als tycoon Anatole Kyrgiakis ontdekt dat Tia, zijn voormalige minnares, een zoon heeft, eist hij dat ze onmiddellijk met hem trouwt. Maar ze weigert!

3984 TEGEN DE REGELS - Clare Connelly
Zijn huwelijk met Emmeline Bovington moet strikt zakelijk zijn. Al na de kus voor het altaar voelt Pietro Morelli echter een hevig verlangen in zich oplaaien!

3985 EEN NACHT VOL VERLANGEN - Angela Bissell
(Spaanse veroveraars)
Om het familiebedrijf te redden, moet Emily een deal sluiten met de meedogenloze Ramon de la Vega!

3986 RISKANT VOORSTEL - Kate Hewitt
Cristiano Ferrero veracht Laurel. Tegelijkertijd wil hij niets liever dan haar verleiden en één nacht samen met haar doorbrengen!

3987 BEGEERD DOOR DE KONING - Kelly Hunter
(Koninklijke bruiloften)
Koning Theo van Liesendaach doet prinses Moriana van Arun een aanzoek via brief. Tot zijn woede komt er geen enkele reactie!

3988 ONWEERSTAANBAAR VUUR - Chantelle Shaw
Orla kan maar het beste ver uit de buurt blijven van haar arrogante nieuwe baas, miljardair Torre Romano. Maar dat blijkt niet zo eenvoudig!

GENRE
Romance
RELEASED
2018
4 September
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
980
Pages
PUBLISHER
Harlequin
SIZE
7.7
MB

More Books by Lynne Graham, Caitlin Crews, Julia James, Clare Connelly, Angela Bissell, Kate Hewitt, Kelly Hunter & Chantelle Shaw