Bouquet e-bundel nummers 4217 - 4220

Bruiloft met kerst / Kerst met de Siciliaanse miljardair / Verleiding tegen de regels / Ongelooflijke kerstnacht 4-in-1

Sharon Kendrick and Others
    • 12,99 €
    • 12,99 €

Publisher Description

Kies je voor gemak? Met deze bundel heb je vier van de acht Bouquet-romans (nummers 4217 t/m 4220) van de maand in handen. Zo kun je lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van jouw favoriete reeks!

(1) BRUILOFT MET KERST – Sharon Kendrick
Nu tycoon Drakon Konstantinou de zorg voor zijn verweesde neefje heeft gekregen, vindt hij het tijd om te trouwen. Het jongetje heeft immers ook een moeder nodig. De zorgzame Lucy Phillips lijkt hem de ideale kandidaat. Als ze instemt, belooft hij haar een grootse kerstbruiloft en nachten vol genot. Alleen op emotioneel vlak heeft hij haar niets te bieden.

Lucy kan niet geloven dat Drakon een verstándshuwelijk voorstelt. Is hij hun hartstochtelijke vakantieromance van drie maanden geleden dan vergeten? Toch stemt ze toe, omdat ze een moeder wil zijn voor kleine Xander. Algauw merkt ze echter dat haar hart niet luistert naar de regels van hun zakelijke huwelijk. Maar... zal Drakon haar gevoelens ooit beantwoorden?

(2) KERST MET DE SICILIAANSE MILJARDAIR – Jane Porter
Het is haar ergste nachtmerrie: Kerstmis doorbrengen met de man die ooit haar hart brak. Maar wanneer de kinderen van graaf Marcu Uberto een nanny nodig hebben, kan Monet niet weigeren. Dus zal ze zijn aristocratische wereld weer binnenstappen - een wereld waarin zij nooit heeft thuisgehoord...

Marcu had er niet op gerekend dat zijn geordende leven ontwricht zou raken door de betoverende Monet. Of dat hij het zo lastig zou vinden om zijn verlangen naar haar in te tomen. Nu dreigt hun sluimerende passie echter hoog genoeg op te laaien om de sneeuw rond zijn kasteel te doen smelten!

(3) VERLEIDING TEGEN DE REGELS – Carol Marinelli
Het Siciliaanse kamermeisje Antonietta schrikt zich wild van haar ongepaste reactie op de nieuwe hotelgast. Wat ze niet weet, is dat deze Rafael de beruchte prins van Tulano is. Ze weet alleen dat ze nog feller gloeit dan de lichtjes in de kerstboom wanneer hij haar aanraakt...

Ook Rafael is overdonderd door de chemie tussen hen. Maar het enige wat hij haar kan geven, is een zinderende affaire tijdens de feestdagen. Daarna zal hij zijn koninklijke plichten weer oppakken. Alles verandert wanneer hij ontdekt welk kostbaar geschenk zij hém heeft gegeven: haar maagdelijkheid. Nu zal hij moeten kiezen: de kroon... of Antonietta.

(4) ONGELOOFLIJKE KERSTNACHT – Kate Hewitt
Ontsnapt uit de achterbuurten van Rome, runt Alessandro Costa met ijzeren beheersing zijn miljardenimperium. Tot zijn verwarring dreigt die roemruchte beheersing het nu te begeven, door toedoen van zijn vrijmoedige nieuwe assistent, Mia James. Want zij maakt een verlangen in hem wakker dat maar op één manier vervuld kan worden...

Mia is gekwetst als Alessandro haar na hun ongelooflijke kerstnacht koeltjes overplaatst. Wanneer ze ontdekt dat ze zwanger is, doet ze dan ook niet heel erg haar best om de machtige playboy in te lichten. Dan staat hij ineens voor haar, vastbesloten om de vaderrol op zich te nemen. Wat nu? Kan ze hem toelaten in haar leven zonder haar hart op het spel te zetten?

GENRE
Romance
RELEASED
2020
24 November
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
496
Pages
PUBLISHER
Harlequin
SIZE
5.1
MB

More Books by Sharon Kendrick, Jane Porter, Carol Marinelli & Kate Hewitt

2013
2013
2011
2019
2012
2011

Customers Also Bought

2020
2021
2017
2018
2019
2014