Bouquet e-bundel nummers 4277 - 4280 Bouquet e-bundel nummers 4277 - 4280

Bouquet e-bundel nummers 4277 - 4280

Nacht met de koning / De trots van de Italiaan / Hartstocht in het paleis / Een exotische droom 4-in-1

Sharon Kendrick and Others
    • 14,99 €
    • 14,99 €

Publisher Description

Kies je voor gemak? Met deze bundel heb je vier van de acht Bouquet-romans (nummers 4277 t/m 4284) van de maand in handen. Zo kun je lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van jouw favoriete reeks!

(1) NACHT MET DE KONING - Sharon Kendrick
Om haar land van de ondergang te redden, moet prinses Zabrina trouwen met koning Roman van Petrogoria, een man die ze nog nooit heeft ontmoet. Begeleid door zijn bodyguard, aanvaardt ze de lange reis naar het paleis. Onderweg laaien er hevige - en verboden - gevoelens op tussen haar en haar begeleider. In een opwelling stelt ze passie boven plicht en beleeft de opwindendste nacht van haar leven!

Roman vertrouwt niemand, ook zijn toekomstige koningin niet. Dus vermomt hij zich als zijn bodyguard om haar beter te leren kennen. Hij had er alleen niet op gerekend dat de kennismaking zo intens zou zijn! Nu hij haar heeft verleid tot ontrouw, kan het huwelijk volgens de regels van het hof eigenlijk niet doorgaan…

(2) DE TROTS VAN DE ITALIAAN - Kate Hewitt
Liza Benton weet dat het nooit echt iets kan worden tussen haar en de knappe Italiaanse aristocraat Fausto Danti. Haar afkomst is bescheiden, en het is de bedoeling dat hij met iemand uit zijn eigen kringen trouwt. Maar dat de aantrekkingskracht tussen hen ongekend sterk is, blijkt als ze tegen alle regels in toch een nacht samen doorbrengen.

Fausto weet dat hij te ver is gegaan. En ook al is Liza een totaal ongeschikte vrouw voor hem, zijn eergevoel schrijft voor dat hij haar ten huwelijk vraagt. Dat ze nee zegt – omdat ze met iemand wil trouwen die echt van haar houdt, nota bene – zou een opluchting moeten zijn. Dus waarom lukt het hem niet om haar te vergeten?

(3) HARTSTOCHT IN HET PALEIS - Marcella Bell
Mina weet niet wat haar overkomt. Het ene moment voert ze nog een sollicatiegesprek in het paleis van het koninkrijk Cyrano. Het volgende wordt ze door de paleiswachten meegenomen naar de kapel, waar blijkt dat ze onmiddellijk in het huwelijk moet treden met Zayn D'Argonia - beter bekend als de meest sexy koning ter wereld!

Zayn is bereid alles te doen om zijn land te redden: totaal onvoorbereid de troon bestijgen, en nu per decreet trouwen met een volslagen onbekende. Niet dat het een straf is te trouwen met zo'n beeldschone vrouw als Mina. Alleen moet hij als monarch elke verleiding die hem afleidt van zijn koninklijke plichten weerstaan. En Mina is een en al verleiding…

(4) EEN EXOTISCHE DROOM - Cathy Williams
Halsoverkop reist hoteltycoon Max Stowe naar Hawaii - niet voor een tropische vakantie, maar omdat zijn zus plotseling is vertrokken. Zij runt zijn hotel op het eiland, en nu ze weg is, moet hij dat doen. Gelukkig ontmoet hij al snel de knappe Mia Kaiwi, de beste vriendin van zijn zus.

Mia voelt zich tot Max aangetrokken, en die aantrekkingskracht is wederzijds. Dat ze zijn geen van beiden op zoek zijn naar echte liefde komt goed uit, want nu staat niets een zinderende affaire in de weg. Maar dan gebeurt er iets waardoor ze afscheid moeten nemen, en blijkt dat het vuur tussen hen nog lang niet geblust is…

GENRE
Romance
RELEASED
2021
6 July
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
490
Pages
PUBLISHER
Harlequin
SIZE
4.6
MB

More Books by Sharon Kendrick, Kate Hewitt, Marcella Bell & Cathy Williams

Verboden liefde Verboden liefde
2013
Ingewijd door de sjeik Ingewijd door de sjeik
2013
Onvervalst Italiaans Onvervalst Italiaans
2011
De ontembare prins ; De onbuigzame prins ; De ongenaakbare prins De ontembare prins ; De onbuigzame prins ; De ongenaakbare prins
2012
Romantische zomerbundel 2 (5-in-1) Romantische zomerbundel 2 (5-in-1)
2017
Gewonnen door de sjeik Gewonnen door de sjeik
2011

Customers Also Bought

Schandalige kussen ; Per ongeluk verleid Schandalige kussen ; Per ongeluk verleid
2013
Wraak & verlangen Wraak & verlangen
2013
Bouquet e-bundel nummers 4281 - 4284 Bouquet e-bundel nummers 4281 - 4284
2021
Oosterse begeerte Oosterse begeerte
2018
Passie op de Caraïben Passie op de Caraïben
2020
Bruiloft in de woestijn Bruiloft in de woestijn
2021