Publisher Description

Een tienermeisje. Loopt weg van huis. De nacht in. Van een nabijgelegen stad. Waar niemand haar lijkt op te merken. Is er eigenlijk wel iemand die haar zoekt?


Desolate winkelstraten, bloemenverkopers, dat bruine café waar ze die blauwe drankjes schenken. En dan is er die jongen nog, met dat donker leren vest, die toen zo vriendelijk tegen haar was. Is er iets te doen vanavond?


Waar een samenwerking tussen een theatermaker, een tekenaar en een muzikant zoal toe leiden kan. Een strip die nagenoeg alleen uit beelden bestaat. En een klankdecor bij elke pagina.


Zo stampen theatermaker Adriaan Van Aken, tekenaar Philip Paquet en muzikant Joris Caluwaerts een nieuw genre uit de grond. Een strip-met-een-luisterspel zou je het kunnen noemen. Of een bijna-film. Met actrice Sara Vertongen (stemmenwerk) in de hoofdrol, naast muzikanten Roel Van Camp en Tim Coenen.


Omdat zelfs een bijna-film een echte themesong behoeft, werd Inne Eysermans (Amatorski) gevraagd om de kers op de taart te zetten.De versie voor iPad werd ontwikkeld door C.H.I.P.S. StoryLab (Stefan Kolgen & Jeroen Convens).

GENRE
Comics & Graphic Novels
RELEASED
2014
March 1
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
114
Pages
PUBLISHER
Uitgeverij Vrijdag / C.H.I.P.S. vzw
SIZE
187.7
MB