Dansen Drinken Betalen Dansen Drinken Betalen

Dansen Drinken Betalen

Adriaan van Aken and Others
  • 3.5 • 2 Ratings

Publisher Description

Een tienermeisje. Loopt weg van huis. De nacht in. Van een nabijgelegen stad. Waar niemand haar lijkt op te merken. Is er eigenlijk wel iemand die haar zoekt?


Desolate winkelstraten, bloemenverkopers, dat bruine café waar ze die blauwe drankjes schenken. En dan is er die jongen nog, met dat donker leren vest, die toen zo vriendelijk tegen haar was. Is er iets te doen vanavond?


Waar een samenwerking tussen een theatermaker, een tekenaar en een muzikant zoal toe leiden kan. Een strip die nagenoeg alleen uit beelden bestaat. En een klankdecor bij elke pagina.


Zo stampen theatermaker Adriaan Van Aken, tekenaar Philip Paquet en muzikant Joris Caluwaerts een nieuw genre uit de grond. Een strip-met-een-luisterspel zou je het kunnen noemen. Of een bijna-film. Met actrice Sara Vertongen (stemmenwerk) in de hoofdrol, naast muzikanten Roel Van Camp en Tim Coenen.


Omdat zelfs een bijna-film een echte themesong behoeft, werd Inne Eysermans (Amatorski) gevraagd om de kers op de taart te zetten.De versie voor iPad werd ontwikkeld door C.H.I.P.S. StoryLab (Stefan Kolgen & Jeroen Convens).

 • GENRE
  Comics & Graphic Novels
  RELEASED
  2014
  1 March
  LANGUAGE
  NL
  Dutch
  LENGTH
  114
  Pages
  PUBLISHER
  Uitgeverij Vrijdag / C.H.I.P.S. vzw
  SIZE
  187.7
  MB

  Customers Also Bought

  De perfecte echtgenote (Een Jessie Hunt Psychologische Thriller - Boek Een) De perfecte echtgenote (Een Jessie Hunt Psychologische Thriller - Boek Een)
  2019
  Eens Opgelost (Een Riley Paige kort verhaal) Eens Opgelost (Een Riley Paige kort verhaal)
  2019
  Eens Weg (Een Riley Paige Mysterie--Boek #1) Eens Weg (Een Riley Paige Mysterie--Boek #1)
  2017
  Moord met een hoger doel (Een Avery Black Mysterie – Boek 1) Moord met een hoger doel (Een Avery Black Mysterie – Boek 1)
  2016