• 10,99 €

Publisher Description

Aan de vooravond van de negentigste verjaardag van Louis van Roosgaarde, oud-minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken, neemt kleinzoon Roberto het initiatief tot een groot feest. Het landgoed De Roosgaarde wordt in gereedheid gebracht, de uitnodigingen verstuurd.
Maar niet iedereen blijkt te willen komen. Het aanstaande feest brengt van alles in beweging. Welke geheimen zijn er altijd verzwegen, wie zijn de onbekende familieleden die zich opeens aandienen, en is de oude Louis van Roosgaarde wel zo integer als hij altijd deed voorkomen?
DE 90STE VERJAARDAG VAN LOUIS VAN ROOSGAARDE is een wervelende familieroman die de lezer tot het einde op het puntje van de stoel zal houden.

Jan Terlouw, natuurkundige, is vooral bekend door zijn jeugdboeken en zijn politieke carrière. Zijn dochter Sanne Terlouw, neerlandica, is schrijfster; in 2008 verscheen haar roman "Het Rozeneiland". Samen publiceerden ze zes Reders & Reders-thrillers, waarvan in totaal ruim 100.000 exemplaren zijn verkocht, in 2013 de literaire thriller "De verdwenen menora" en in 2016 "In huis met een seriemoordenaar".

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2019
March 15
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
320
Pages
PUBLISHER
Uitgeverij De Kring
SIZE
1.9
MB

More Books by Jan Terlouw & Sanne Terlouw