De liefdesbrief

    • 4.3 • 51 Ratings
    • 11,99 €
    • 11,99 €

Publisher Description

In de spannende roman De liefdesbrief van bestsellerauteur Lucinda Riley stuit journaliste Joanna op een brief van een pas overleden legendarische acteur. Welke geheimen nam hij mee in zijn graf?


In de spannende roman De liefdesbrief laat Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen, wederom haar vermogen om lezers te betoveren zien. Een adembenemend verhaal van dé bestsellerauteur van de eeuw.

In De liefdesbrief krijgt de jonge journaliste Joanna de opdracht verslag te doen van de uitvaart van Sir James Harrison, een wereldberoemde acteur. Na de begrafenis ontvangt ze een mysterieuze brief, met aanwijzingen die naar een explosief geheim lijken te leiden – een geheim dat de acteur zeventig jaar lang verborgen heeft gehouden. Met behulp van Sir James’ kleinzoon ontrafelt Joanna langzaam maar zeker het raadselachtige verhaal. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze echter dat verschillende machtige mensen de brief willen hebben. En die zullen haar ten koste van alles proberen tegen te houden…

De liefdesbrief is een wervelend en meeslepend verhaal vol geheimen, spanning en onvergetelijke wendingen van de bestsellerauteur van deze eeuw.

‘Gruwelijk spannend, vanaf de eerste pagina. Voor je het weet, ben je vijfhonderd bladzijden verder en sla je de roman met een zucht dicht.’ – Nederlands Dagblad

‘Riley is de populairste auteur van Nederland.’ — De Telegraaf

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2021
7 September
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
610
Pages
PUBLISHER
Xander Uitgevers B.V.
SIZE
2.5
MB

Customer Reviews

Mommaetts ,

Spannend ! Fantastisch !

Enorm vlot en leuk boek, spannend verhaal.

More Books by Lucinda Riley

2017
2018
2018
2019
2021
2020

Customers Also Bought

2020
2021
2020
2021
2021
2022