• 12,99 €

Publisher Description

70.000 jaar geleden stierf de mensheid bijna uit. De mens overleefde, maar niemand weet hoe. Tot nu toe...


Vlak bij de kust van Antarctica wordt een mysterieus bouwwerk ontdekt in een ijsberg. Erfelijkheidswetenschapper Kate Warner denkt een ongelofelijke doorbraak in haar onderzoek te hebben bereikt. Maar haar ontdekking is veel gevaarlijker, voor haar en voor het hele menselijke ras. Haar werk zou de sleutel kunnen zijn tot de volgende fase in de menselijke evolutie – in verkeerde handen zou het het einde van de mensheid kunnen betekenen.


Als geheim agent David Vale een levensgevaarlijke gecodeerde boodschap weet te ontcijferen, riskeert hij alles om in contact te komen met de enige persoon die hem kan helpen: Kate Warner. Samen moeten ze een wereldwijde samenzwering ontrafelen, en zo de waarheid achterhalen over de oorsprong van Atlantis – en de mensheid. Het doel van hun tegenstanders is de mens uit te roeien. Het doel van Kate en David is dat te voorkomen. Als ze elkaar kunnen vertrouwen. Als ze in leven blijven...

De oorsprong is een spannende, meeslepende thriller over eeuwenoude samenzweringen en de mysteries van de menselijke evolutie.

Reacties op Amazon over De oorsprong:
‘The X-files meets 24.’

‘Perfecte combinatie van historie en wetenschap.’

‘Fantastisch om dit avontuur te lezen.’

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2016
July 18
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
400
Pages
PUBLISHER
Boekerij
SIZE
2.8
MB

More Books by A.G. Riddle