• 11,99 €

Publisher Description

Voor haar is het een lucratieve opdracht. Voor hem is ze de perfecte gastvrouw. Wanneer wordt het voor beiden een nachtmerrie?


Desdemona Wainwright vindt Sam Stark veel te kalm voor een man die net bij het altaar in de steek is gelaten. Maar zij moest zijn bruiloft cateren, niet redden. Ze marcheert zijn kantoor in om betaling van de rekening te eisen – en ontdekt dat tegenpolen elkaar inderdaad aantrekken!


Stark is miljonair geworden met zijn softwarebedrijf. Hij is een introverte nerd die nooit eerder een lang, betekenisvol gesprek met een vreemde had. Maar als Desdemona hem in een impuls meevraagt naar een theatervoorstelling... verrast hij zichzelf.


Hij meent dat Desdemona de perfecte gastvrouw is voor zijn sociale verplichtingen. Dat ze bezwaar zou kunnen hebben tegen de rol van substituut-echtgenote, komt niet bij hem op. Al snel wordt hun relatie echter meer dan zakelijk. Maar dan breekt er iemand in in Sams computer. Hij heeft het vermoeden dat Desdemona’s familie er iets mee te maken heeft...


‘Zoals in al haar boeken zijn de personages kleurrijke, unieke individuen die de lezer onmiddellijk het verhaal in trekken.’Rendezvous

GENRE
Romance
RELEASED
2016
June 9
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
265
Pages
PUBLISHER
Boekerij
SIZE
2.3
MB

More Books by Jayne Ann Krentz