Die vakantie in Frankrijk

    • 5.0 • 1 Rating
    • 9,99 €
    • 9,99 €

Publisher Description

In Die vakantie in Frankrijk verloopt Leahs familievakantie naar de Elzas niet helemaal zoals ze het in gedachten had. Maar dan stuit ze op een knappe piloot, die een gîte aan het opknappen is.


In Die vakantie in Frankrijk van Sunday Times-bestsellerauteur Sue Moorcroft lijkt een zomer in de Franse Elzas met haar familie Leah Beaumont heerlijk, tot zich tussen de vakantiegangers ook drie tieners met twee liefdesaffaires, een scheidend echtpaar en een onverwachte zwangerschap aandienen. Dit is niet de ontspannen vakantie die Leah in gedachten had, maar ze zal het ermee moeten doen.

Leah vervult de rol van gesprekspartner, kok en afwasser, maar fungeert ook als bliksemafleider voor de huwelijksperikelen van haar zus. Even lijkt het erop dat dit een ‘holiday-from-hell’ gaat worden, maar Leah blijkt een sympathieke en energieke vrouw te zijn die op haar best is als het tegenzit. Zij houdt de boel draaiende als alle anderen vol zijn van hun eigen emotionele problemen. En tussen alle tumult in de prachtige en zonnige lavendelvelden wordt Leah afgeleid door een aantrekkelijke piloot die zijn gîte aan het opknappen is…

Sue Moorcroft won eerder The Best Romantic Read Award en werd al twee keer genomineerd voor Romantic Novel of the Year Award. Die vakantie in Frankrijk is haar tweede boek dat in het Nederlands werd vertaald en een heerlijk zomerse roman, perfect voor in de vakantiekoffer.

‘Ik ben dol op de boeken van Sue Moorcroft.’ – Katie Fforde

‘Die vakantie in Frankrijk is een ongelofelijk fijn feelgood-boek. Dit briljant geschreven boek heeft alles: een heerlijke omgeving, een normale familie met herkenbare kwesties en problemen, goede karakters, lekker eten en verrassende wendingen.’ – Goodreads

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2020
22 June
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
384
Pages
PUBLISHER
Xander Uitgevers B.V.
SIZE
2.7
MB

More Books by Sue Moorcroft

2019
2021
2013
2014
1058
2011