Dromenvanger

    • 12,99 €
    • 12,99 €

Publisher Description

Op een dag, in de spookstad Derry, deden vier jongens iets moedigs. Iets wat hen voor altijd veranderde op een manier die ze nooit zouden kunnen begrijpen.


"In De dromenvanger van meesterverteller Stephen King komen vier vrienden voor het leven samen in de bossen van West-Maine voor hun jaarlijkse jachttocht.

Ooit deden Jonesy, Beaver, Pete en Henry uit Derry iets moedigs, waardoor ze voor altijd aan elkaar verbonden raakten. Het veranderde hen op een manier die ze nauwelijks begrepen. Vijfentwintig jaar later zijn de jongens mannen, met een eigen leven en eigen problemen. Elk jachtseizoen komen de vrienden samen in de bossen van Maine.

Dit jaar wandelt een verwarde man, gedesoriënteerd en uitzinnig, hun kamp binnen, brabbelend over lichten aan de hemel. Voor ze het weten, raken de vrienden verwikkeld in een strijd met een wezen dat niet van deze wereld is. Hun enige kans is gelegen in hun verleden… en in de dromenvanger.

Verfilmd door regisseur Lawrence Kasdan (bekend als schrijver van meerdere Star Wars-films) met o.a. Morgan Freeman en Damian Lewis."

GENRE
Sci-Fi & Fantasy
RELEASED
2013
16 August
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
568
Pages
PUBLISHER
Luitingh Sijthoff
SIZE
2.4
MB

More Books by Stephen King

2019
2011
2014
2013
2015
2011