Ecsss! Un conte per incentivar l’alimentació saludable

  • 7,99 €
  • 7,99 €

Publisher Description

El primer àlbum il·lustrat infantil sobre alimentació de Juan Llorca i Melisa Gómez, que esdevindrà una eina molt útil per a les famílies i que ajudarà a convertir els àpats en un dels millors moments del dia.

S'acosta l'aniversari de l'Amaia. És un dia molt especial perquè ho celebra amb tots els amics i la família, i per postres sempre hi ha un pastís gegantí. Però uns dies abans apareixen els Ecs, uns éssers petitons que no deixen de fer preguntes sobre el menjar: segur que ens ve de gust un altre iogurt? I serà bona, aquella cosa verda? Amb tantes preguntes, no es pot gaudir del menjar!

Per què la majoria dels nens i de les nenes són tan primmirats amb els aliments? És normal que els costi tant menjar?

En aquest llibre, el seu primer conte sobre alimentació infantil , Juan Llorca i Melisa Gómez respondran aquestes preguntes i moltes d'altresi, a més a més, ens donaran la clau per motivar uns hàbits saludables entre els més petits: aprendre a escoltar-los. Hi ha molts factors en qualsevol persona que fan que l'apetit variï, però el primer pas per tenir una bona alimentació és entendre'ns. Tant els infants com els adults tenim sistemes de regulació de la gana; hi ha certs mecanismes innats que fan que sentim afinitat per alguns aliments o textures o bé desconfiança per les coses que no coneixem, i alguns entorns favorables ens faran sentir més còmodes amb el menjar. Per a tot això hi ha una recepta: escoltar-nos.

El llibre també inclou receptes de Juan Llorca que faran més atractius els menjars que no agraden gaire als infants: les verdures, els llegums...

Un àlbum il·lustrat que esdevindrà una eina molt útil per a les famílies i que ajudarà a convertir els àpats en un dels millors moments del dia.

 • GENRE
  Kids
  RELEASED
  2021
  18 November
  LANGUAGE
  CA
  Catalan
  LENGTH
  72
  Pages
  PUBLISHER
  Penguin Random House Grupo Editorial España
  SIZE
  26.6
  MB

  More Books by Juan Llorca

  2018
  2021
  2021
  2021
  2021
  2019