Een eenvoudige benadering van beleggen in aandelen

Een inleidende gids over beleggen in aandelen om te begrijpen wat het is, hoe het werkt en wat de belangrijkste strategieën zijn

    • 0,99 €
    • 0,99 €

Publisher Description

Hoe werkt beleggen in aandelen? Hoe handelen financiële markten? Wat zijn aandelenindexen? Welke strategieën kunnen worden gebruikt om in aandelen te beleggen?

Vragen als deze komen steeds vaker voor in het tijdperk van de mondiale markten. Vandaag de dag is zelfstandig beleggen gemakkelijker vanuit operationeel oogpunt, maar de wereld van de financiën blijft moeilijk en ingewikkeld te begrijpen voor niet-ingewijden. Voor het eerst toont een uitgebreide en toegankelijke gids u de theoretische en operationele beginselen van het onderwerp. In dit praktische handboek vindt u de informatie die u nodig hebt om echt te begrijpen wat aandelen zijn, wat de basisstrategieën zijn voor het handelen op de markten en wat de belangrijkste fouten zijn die u moet vermijden als u net begint. Lezers leren stap voor stap hoe ze aandelenmarkten moeten benaderen, hoe technische en fundamentele analyse werkt, en wat de implicaties van geldbeheerstrategieën zijn voor hun beleggingen. Maar tegelijkertijd is deze gids ook een manier om uw eigen aard als belegger te ontdekken, om eindelijk te beginnen te begrijpen wat u uit de aandelenmarkten kunt halen. 

GENRE
Business & Personal Finance
RELEASED
2022
30 January
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
53
Pages
PUBLISHER
Stefano Calicchio
SIZE
985.4
KB

More Books by Stefano Calicchio

2014
2020
2020
2020
2020
2020