• 5,99 €

Publisher Description

Cendrine West heeft haar leven eindelijk een beetje op orde: er ligt een nieuwe baan in het verschiet en Tyler Gates, de sexy sheriff van Westwick Corners, lijkt haar wel te zien zitten. Maar dan wordt ze min of meer door haar tante Pearl gedwongen om mee te komen naar Las Vegas. Een van Pearls vrienden is voortijdig overleden en ze is uit op wraak. Wat haar betreft gaat het gezegde What happens in Vegas, stays in Vegas niet op.


Rocco Racatelli is een aantrekkelijk kopstuk in de casinowereld van Las Vegas, en helaas ook het volgende doelwit van de maffia. Als tante Pearl hem wel erg enthousiast haar magische hulp aanbiedt, escaleert haar Vegas Vendetta-project al snel tot een oorlog tussen verschillende maffiabazen. Hoe verder Cen en Pearl doordringen tot de donkerste krochten van de onderwereld, hoe meer lijken zich opstapelen en hoe meer geheimen er aan het licht komen.


En Cen krijgt het niet alleen warm van de brandende zon in de woestijn van Nevada; Rocco is eropuit haar hart te winnen en weet van geen ophouden, terwijl zij alleen maar verlangt naar de man die ze thuis heeft achtergelaten. Ze moet zo snel mogelijk weg uit Nevada en ze hoeft er alleen maar een moord voor op te lossen, haar grillige tante in bedwang te houden en het tegen de maffia van Las Vegas op te nemen. Een eitje, dus...


Als georganiseerde misdaad in aanraking komt met ongeorganiseerde heksen, maak je borst dan maar nat. Zal Cen erin slagen alles tot een goed einde te brengen? Je leest het in het tweede deel van de serie ‘De heksen van Westwick’.

GENRE
Young Adult
RELEASED
2021
May 1
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
230
Pages
PUBLISHER
Slice Publishing
SIZE
6.7
MB

More Books by Colleen Cross

Other Books in This Series